Moeder plaatst foto van striae: “Het is sexier dan elke sixpack!”

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Veel vrouwen zullen herkennen dat het accepteren van je lichaam na de bevalling van je kind niet makkelijk is. Muzikante Kimberly Henderson had hier ook moeite mee. Illustrerend vertelt ze: “Voor ik baby’s kreeg, had ik een sixpack… En ik weet, dat ondanks dat ik sport, dit me niet helpt om mijn losse vel strak te krijgen of om mijn striae te laten verdwijnen”.

Trots op lubberende buik

Juist omdat veel mensen haar complimenten gaven over haar ‘perfecte’ lichaam, besloot ze om een statement te maken door deze foto van haar buik te plaatsen op Facebook.

Lees ook: vrouw Alec Baldwin plaats foto van haar buik na bevalling .

Kimberly is moeder van vier kinderen. Ze heeft haar littekens niet alleen geaccepteerd, maar ze houdt ervan omdat haar kinderen elke dag te laten zien dat zij het waard zijn. Kimberly schrijft: “We zijn MOEDERS en we zijn SUPERHELDEN, en we ROCKEN op een manier dat volgens mij veel sexier is dan welk sixpack dan ook”.

Zingende moeder

Het is niet de eerste keer dat Kimberly Henderson het internet verovert. Eerder plaatste zij een filmpje op youtube waarbij ze een midden in de nacht Sam Smith’s versie van ‘How will I know’ tegen haar kindje zingt.

Wil je nog meer verhalen van trotse moeders lezen? Deze moeder draagt een bikini en verbergt haar littekens niet.

Foto ‘Striae’ via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*