Verrassend: moeder vergelijkt buik tijdens twee zwangerschappen

zwangere buiken

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Vorig jaar beviel het 27-jarige fitnessmodel Sophie Guidolin van een schattige tweeling. Dit was haar derde zwangerschap, maar er is één verschil. Tijdens haar laatste zwangerschap was ze fitter dan ooit, wat goed terug is te zien aan haar zwangere buik. Op Instagram plaatste ze een foto van haar zwangere buiken, waar het verschil goed te zien was.

1 moeder, 2 verschillende zwangere buiken

Een aantal weken terug plaatste Sophie een foto op Instagram waar ze twee verschillende zwangerschappen laat zien. Op de ene week is ze zwanger van één van haar zoontjes in 2008, op de andere foto is ze zwanger van een tweeling in 2015. Maar let op, de foto is gemaakt op hetzelfde moment in de zwangerschap!

Lees ook: 36 leuke tweelingnamen

Voeding

Bij de foto beschrijft ze hoe voeding haar heeft geholpen om snel op te knappen na de zwangerschap. “In de eerste foto was mijn kennis over voeding heel slecht, waardoor mijn herstel na de zwangerschap langer duurde. Met de tweeling was mijn kennis over voeding veel beter, dus ik wist hoe ik mijn eigen lichaam en dat van de baby’s moet voeden.”

Sixpack na een zwangerschap?

“Gezond en actief leven is een keuze die je elke dag maakt. Ik weet dat ik me beter voel als ik tijd maak voor deze dingen. Ik koos ervoor om tijd vrij te maken om te sporten en ik koos ervoor om gezond te eten. Het komt neer op een keuze. Wat wordt jouw keuze?”, schrijft de sportster bij de foto. Wij doen het haar niet na!

Lees ook: battle of the bellies: eenling- vs tweelingzwangerschap

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*