Moeder met baby in ziekenhuis vindt een prachtige verrassing!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ze dacht dat haar dag niet erger kon worden, maar door een lief gebaar van een onbekende vrouw werd haar hele dag opgefleurd.

Ziekenhuis

Een moeder vertelt op de Facebook van Canberra over hoe ze een aantal dagen achter elkaar in het ziekenhuis verbleef met haar 9 weken oude zoontje. Voor elke moeder zou dit zwaar zijn, maar voor deze moeder kwam er nog iets extra’s bovenop.

Parkeerboete

Nadat zij en haar zoontje slag hadden gekregen uit het ziekenhuis en ze vanuit het ziekenhuis naar de auto wilde lopen zag de moeder dat haar auto een parkeerboete had. “Na die dagen in het ziekenhuis was een parkeerboete het laatste waar ik op zat te wachten”.

Lees ook deze blog: politie bemiddelt bij schattigste verkeersruzie ooit.

Betaalt

Toen de moeder de envelop opende, was ze echter verbaasd. Ze vond een briefje van een lieve vrouw met de naam Laura waarop stond: ‘Hey, ik zag dat je auto een parkeerboete had. Ik weet zeker dat waar je ook doorheen gaat in het ziekenhuis al zwaar genoeg zal zijn. Dus ik heb voor je betaald”.

Dankbaarheid

Om haar waardering over te brengen aan de onbekende vrouw die haar parkeerboete betaald, probeert de Canberrymoeder haar dankbaarheid via Facebook over te brengen. ‘Ik hoop dat Laura dit ziet en weet hoeveel ik haar support waardeer’, schrijft ze.

Bekijk ook deze fotoserie: vrouw bevalt voor de deur van het ziekenhuis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*