Vrouw bevalt binnen één minuut van baby!

vrou bevalt binnen 1 minuut in ziekenhuis deuren

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De ene vrouw ligt uren te puffen tijdens de bevalling, terwijl het bij de ander zo snel gaat dat ze het ziekenhuis niet haalt. Voor de Amerikaanse Jessica Stubbins ging de bevalling zo snel, dat ze het niet redde om naar de balie van het ziekenhuis te lopen. Tussen de schuifdeuren van het gebouw beviel ze binnen no time van haar dochtertje Lucy.

Vrouw bevalt in minder dan een minuut van dochtertje

De dag voor de bevalling waren Tom en Jessica nog in het ziekenhuis geweest voor een controle. Alles was nog rustig, dus mochten ze weer naar huis. Toen Jessica die avond een lekker bad nam, voelde ze dat de baby eraan kwam. Ze snelden naar de auto en reden naar het ziekenhuis toe.

Lees ook Het gezicht van deze vader tijdens de bevalling spreekt boekdelen

Nog even snel parkeren

Bij ziekenhuis aangekomen stapte Jessica uit de auto, zodat ze snel naar binnen kon gaan. Tom was een parkeerplek aan het zoeken voor de auto toen hij vol ongeloof zag hoe zijn vrouw -nog geen minuut nadat ze uit de auto stapte-  in de deuropening van het ziekenhuis beviel van zijn kindje. Snel rent hij richting de ingang om zijn vrouw bij te staan die met hun dochtertje in haar armen stond.

Het is een meisje!

Op camerabeelden zie je hoe Jessica de baby opvangt tussen haar benen. Het meisje komt gezond ter wereld, maar haar navelstreng dit om haar nekje gedraaid. De kersverse moeder doet het juiste en kantelt het meisje vlug zodat ze genoeg lucht krijgt. Tegen Good Morning Britain vertelt papa Tom: “Jess zei steeds: ‘Het is een meisje, het is een meisje. Het spijt me, sorry!’ Ze voelde zich schuldig dat ik niet bij de bevalling was, maar ik was helemaal in shock en ik had amper door wat er allemaal gebeurde.”Het hele interview kun je hieronder bekijken:

Lees ook Moeder fotografeert eigen bevalling en wij staan versteld

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*