Behulpzame ober verrast uitgeput gezin met zieke baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Heldenverhalen moeten doorverteld worden! Deze ober was zo vriendelijk voor de zieke baby van de uitgeputte Dallas French dat ze een foto van hem op Facebook plaatste met hartelijke dankwoorden.

Ouders van zieke baby zijn uitgeput

Dallas French was doodop toen ze bij het restaurant Olive Garden wat eten bestelde, nadat ze met haar partner en zieke baby testen had moeten afnemen in het ziekenhuis. De 4-maanden oude Ellee had eerder die maand de diagnose E. coli gekregen. De e.coli-bacterieën in de darmen zorgen voor voedselinfecties en voor zo’n klein meisje is dat heel wat.

Lees ook: Moeder met baby in ziekenhuis vindt een prachtige verrassing!

Onbekende ober verrast gezin met zieke baby met lieve verzorging

De ziekte en de testen in het ziekenhuis braken Dallas op. Terwijl ze daar bij Olive Garden zat, had ze moeite met het het voeden van haar baby en ook kon ze zelf maar met moeite eten. Dit was het moment waarop een onverwachts vriendelijke ober te hulp schoot. Dallas vertelt zelf het verhaal:

“Ik probeerde een flesje te maken en gooide alles over mezelf en de vloer en maakte een nieuw flesje en onze ober (ik zou willen dat ik zijn naam wist) zag het allemaal gebeuren en bracht gewoon onze salade en broodjes en zei ‘laat mij haar voeden, dan kunnen jullie eten..’. Dit liet onze harten smelten en dit is wat we meer nodig hebben! (…) Hij wist niet eens waar we die dag doorheen hadden moeten gaan en liet ons liefde en begrip zien – niet geïrriteerd doordat ik er een troep van had gemaakt en mijn baby aan het schreeuwen was…”

Lees het hele verhaal hieronder:

//www.facebook.com/photo.php?fbid=1196497353704340&set=o.18618646804&type=3

Lees ook: Nieuwe moeder geraakt door vriendelijkheid van onbekende vrouw in vliegtuig

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*