Het gezicht achter Anet Illustraties: “Mijn grootste inspiratiebron is mijn VW busje.”

anet illustraties geboortekaartjes

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

anet illustratiesAl van kleins af aan is Anet dol op tekenen. Ze vond het zelfs zo leuk, dat ze er haar beroep van maakte. Ondertussen bestaat Anet Illustraties al 12 jaar. En daar zijn wij heel erg blij mee, want nu maakt ze de meest fantastische geboortekaartjes! “Het ontwerpen van bijzondere, kleurrijke geboortekaartjes vind ik top!”

Inspiratie en ideeën

Op MyCards.nl staan verschillende vrolijke kaartjes die door Anet zijn ontworpen. Inspiratie voor die kaarten doet ze overal op. “Als ik een tijdschrift lees, op een beurs loop of als ik op vakantie ben, overal haal ik inspiratie vandaan. Meestal als ik onderweg ben of als ik iets zie dat mijn aandacht trekt, maak ik er snel een krabbel van, zodat ik dit later uit kan werken op mijn tekentablet. Eerst schets ik de ruwe lijnen en daarna werk ik het kaartje verder uit.”

Een dag in leven van Anet

De werkdagen van Anet zien er nooit hetzelfde uit. “De ene dag ontwerp ik kaarten, de andere dag werk ik aan een interieur. Naast het ontwerpen van geboortekaartjes, werk ik namelijk ook als interieurarchitect. Drie jaar geleden heb ik de karakters van Fien en Teun vormgegeven en heb ik meegedacht aan het tv-decor en theaterdoek. Het werk is dus heel erg wisselend.”

geboortjekaartje anet zwart wit

Haar favoriete geboortekaartje

“Het ontwerpen van bijzondere, kleurrijke geboortekaartjes vind ik top! Ik heb al heel veel kaartjes gemaakt, dus ik vind het moeilijk om een favoriet kaartje te kiezen. Maar de zwart-witte collectie vind ik erg mooi.”

“Mijn VW busje is mijn grootste inspiratiebron”

Anet heeft al 14 jaar een VW t2 busje waar ze om eens in de twee jaar mee op vakantie gaat. “Wat mensen niet van mij weten, is dat mijn Volkswagenbusje mijn grootste inspiratiebron is. Zo gauw ik in dit campertje stap, begint de vakantie.”

Kaartjes op maat gemaakt

“Het leukste van mijn werk is dat ik zo vrij ben. Er is geen baas die tegen me zegt hoe ik iets moet doen. Ik doe waar ik zin in heb en wat mijn passie is. Ik denk dat je daardoor de mooiste dingen kunt maken. Maatwerk-kaartjes vind ik het leukste om te creëren. Mensen vinden het erg fijn om een geheel eigen kaartje te hebben, dus als mensen een kaartje op maat willen, is dat geen enkel probleem.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*