Interview met hippe ontwerper BySanna

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

BySannaBySanna

Sanna van Slooten [1973]
Geboren te Apeldoorn

Een paar personal facts… geboren op woensdag 24 oktober 1973 in Apeldoorn. 12 weken te vroeg en zo zwaar als een pak suiker. Dat zijn er inmiddels wat meer ;0) In 2000 ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde Ronald. Inmiddels zijn we al heel wat jaartjes verder en nog steeds hebbe we veel lol en liefde samen! Sinds 2004 zijn we de trotse ouders van een dochter, Pip. In 2010 zijn we verhuisd van de Randstad naar een miniklein dorpje in Zeeland. Een prachtige plek, met veel dieren. We hebben nu drie honden: Dunkie, Boca en Pablo, een poes Lola, twee geiten: Roosje en Bloosje en vijf kippen: Kaatje 1 tot en met 5.

Wat zijn je hobby’s en interesses? Wandelen met de honden, lezen, fotograferen, reizen, knutselen en schilderen met Pip. Musea bezoeken, Koken en een strandwandelingen maken. In de zomer beachtennis en zwemmen in de zee.

Zijn er ook nog opleidingen gevolgd? Kleuterschool, basisschool Montessori, VWO montessori, Havo regulier, HBO Nederlands, school voor Journalistiek, Grafisch lyceum.

Vertel eens iets over je CV en wat je zoal hebt gedaan. Ik ben vier jaar grafisch intermediair geweest en daarna bedrijfsleider bij dezelfde drukkerij. Sinds 2006 ben ik zelfstandig ondernemer bij BySanna.

Wat zijn je ambities? Mijn ambitie is om mooie dingen te maken en te verkopen. En dan het liefst zo veel mogelijk! Privé is mijn ambitie om een zo’n leuk mogelijk leven te leiden. Met ons vertrek naar Zeeland komt dat al aardig in de buurt van het ideale plaatje.

Waar komt je inspiratie vandaan? Inspiratie vind ik in de omgeving waar ik woon, op het internet, op Pinterest en in de bibliotheek of boekhandel (daar kan ik uren doorheen struinen). Ik houd van beelden (fotografie) en patronen. Bijvoorbeeld de boeken van Designers Guild, prachtige patronen. Piet Boon, Marcel Wanders. Of boeken over fotografie.

Heb je ook een levensmotto? “Hou van het leven en leef het leven waar je van houdt.”

Wat mensen nu écht nog moeten weten ;) Eeeehhhh… Dat ik een heel blij en positief mens ben!

Check ook BySanna’s Facebook of bekijk haar collectie op Hippe Geboortekaartjes! En lees hier het interview met ontwerpster Didintle.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*