De nieuwste collectie van Le Chic Cards in de spotlight

le chic cards geboortekaartjes

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ina van Le Chic Cards is haar hele leven al lekker creatief bezig en dit zie je goed terug in haar leuke kaartjes op Hippe Geboortekaartjes. Sierlijke en vrolijke kaarten schitteren op de website. Wij vroegen haar onder andere hoe ze te werk gaat tijdens het maken van een kaartje en wat haar favoriete kaartje is.

Een interview met designer Ina van Le Chic Cards

“Ik ben Ina, en al mijn hele leven bezig op creatief gebied. Als klein kind begon ik al met kaartje maken, later ging ik met aquarel en olieverf aan de slag. Maar ook werken met natuurlijke materialen zoals hout vind ik erg leuk. Een andere passie is interieurstyling. Al deze facetten van creatief bezig zijn hebben ook raakvlakken en dat maakt het nu juist zo leuk.”

Er was eens…

“In 2010 ontstond het idee om mijn kaartje digitaal te gaan maken en te plaatsen op een website, en zo is Le Chic Cards ontstaan. Het is fantastisch om voor jezelf te werken en anderen blij te maken met mijn ontwerpen. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en daar vanuit ontstaan de mooiste dingen. Ik geniet er elke dag weer van!”

Lees ook: DIY: kralenhanger voor je geboortekaartje

Inspiratiebronnen

“Mijn inspiratie doe ik op uit de natuur, uit patronen en designs uit de mode-en interieurwereld. Maar de mooiste en meeste ideeën ontstaan spontaan als ik zit te tekenen.”

le chic cards

“Veel ontwerpen ontstaan tijdens het maken van een doodle of een schets”

“Veel ontwerpen ontstaan tijdens het maken van een doodle of een schets. Vanuit deze kleine tekeningetjes zet ik mijn ideeën om in Adobe Illustrator. De mogelijkheden in Adobe Illustrator zijn ongekend en steeds weer ontdek ik nieuwe dingen. Als de tekening of aquarel eenmaal is omgezet naar een digitaal bestand kan je er werkelijk alles mee!”

Het favorietje van Ina

“Ik vind zelf de getekende geboortekaartjes en de watercolour geboortekaartjes helemaal te gek. Vanuit een schets in een dummyboek ontstaan mooie ontwerpen. Met heel veel plezier worden deze dan verder uitgewerkt tot de kaarten zoals ze in de collectie staan.”

kaartje le chic cards

favoriet kaartje le chic cards

Wil je de hele collectie van Le Chic Cards bekijken? Dat kan op Hippe Geboortekaartjes!

Lees ook: De 10 mooiste watercolour-geboortekaartjes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*