Online je geboortekaartje ontwerpen – Hoe doe je dat?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Online je geboortekaartje ontwerpen. Hoe pak je dat aan?

Zelf online je geboortekaartje ontwerpen

Je wilt zelf een geboortekaartje maken en bestellen. Hoe doe je dat en vooral waar moet je beginnen? Hier is een eenvoudig stappenplan voor het ontwerpen van je kaartje.

Stappenplan

  1. Zoek een geboortekaartjessite die past bij jullie stijl.
  2. Filter eerst de kaartjes op de site op het geslacht van jullie baby. Zo krijg je een overzicht van de verschillende soorten kaartjes die op de site staan.
  3. Heeft de site nog meer filteropties, kies dan de opties eruit die jou aantrekkelijk lijken. Op Hippe Geboortekaartjes kan je bijvoorbeeld filteren op de vorm van het kaartje, op verschillende stijlen en kleuren en verschillende thema’s die je in het kaartje wilt zien.
  4. Sla de kaartjes die jou aanspreken op. Bij Hippe Geboortekaartjes of HierBenIk kan je dit heel eenvoudig in je eigen account opslaan door op het hartje te klikken.
  5. Staan de kaartjes eenmaal in je account, dan kan je zelf de kaartjes aanpassen en verschillende versies opslaan. Door met kaartjes te spelen, afbeeldingen te verschuiven, verschillende lettertypes te kiezen en foto’s toe te voegen, maak je echt iets speciaals. Wist je dat je ook zelf een uniek kaartje kunt ontwerpen?
  6. Bestel een proefdruk om jouw kaartje in het echt een final keuring te kunnen geven.
  7. Nu even wachten tot de baby geboren is.
  8. Na de geboorte van je baby pas je het kaartje aan met de naam die je wilt, de geboortedatum en alle andere geboortedetails die je op het kaartje wilt zetten. Even op de bestelknop drukken en de kaartjes worden voor je gedrukt!

Wist je dat: bij HierBenIk en Hippe Geboortekaartjes de kaartjes die je voor 18.00 uur besteld al dezelfde dag gedrukt worden?

Zo bestel je online je geboortekaartje

Kim Jacobs van ALBOE.nl ontwierp haar geboortekaartje bij Hippe Geboortekaartjes en is superenthousiast. Ze legt uit hoe je zelf makkelijk online een kaartje kunt ontwerpen en bestellen.

Enveloppen bestellen

Wat ook onwijs handig is: je enveloppen van tevoren bestellen. Zo bespaar je jezelf een hoop tijd als de baby geboren is.

Lees ook: De geboortekaartjestrends van dit seizoen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*