Eeneiige tweeling bevalt op precies dezelfde dag en tijd

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een kans dat dit zou gebeuren was nihil… Deze zussen delen niet alleen dezelfde geboortedatum, maar hebben ook nog alle twee een kind gekregen op hetzelfde moment!

Eeneiige tweeling bevalt op precies hetzelfde tijdstip

Sarah Mariuz en haar eeneiige tweelingzus Leah Rodgers bevielen afgelopen dinsdag alle twee van een baby op precies hetzelfde moment: ’s nachts om 01.18 uur.

Eeneiige tweeling zwanger

De tweeling ontdekte afgelopen jaar ongeveer op hetzelfde moment dat ze zwanger waren en plande alle twee dit grote nieuws te vertellen met Thanksgiving. Maar zodra Leah de deur opendeed, wist ze dat Sarah ook zwanger was. “Ik had deze gekke intuïtie – wat ik tweelintuïtie noem – en ik wist dat zij ook zwanger was,” vertelt Leah.

Tweeling intuïtie – “je bent zwanger”

Ook Sarah had onmiddellijk door dat haar zus zwanger was. Ze vond dat Leah het eerst mocht vertellen, omdat zij tenslotte 11 minuten ouder is en wachtte geduldig af tot Leah het grote nieuws deelde. Maar toen Leah de uitgerekende datum vertelde, kon Sarah zich niet meer inhouden. Het scheelde maar 4 dagen met de datum waarop zij uitgerekend was! “Ik rende naar de hal en paktje de echo uit mijn tasje en legde het naast Leahs echo neer,” vertelt Sarah. “We sprongen op en neer, zo blij waren we voor elkaar. Iedereen was in shock.”

Lees ook: Tweeling wordt binnen 69 minuten na elkaar vader

Zwangerschap op hetzelfde moment niet gepland

De zwangerschappen van de twee zussen leidden tot veel verwarring bij omstanders. Hadden ze dit zo gepland? Maar de zussen vonden het alleen maar leuk. Dat hun kinderen op precies hetzelfde moment geboren zouden worden, hadden ze nooit gedacht.

Eeneiige tweeling bevalt op hetzelfde moment

Maandagnacht om 01:18 uur werden de babies geboren. Leah beviel van een jongen: Reid Joseph. En haar zus Sarah beviel van een dochter: Samantha Lynne. De zussen hebben elkaar en hun neefje of nichtje nog niet gezien, maar hopen elkaar zo snel mogelijk te bezoeken.

Bron: Today Parents

Foto: GaborfromHungary, geplaats onder Morguefile licence

Lees ook: Tweeling wordt meer dan 5 weken na elkaar geboren

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*