Tweeling wordt binnen 69 minuten na elkaar vader

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dat de tweelingbroers Ben en Richard Fearon op dezelfde dag vader zouden worden, was een kans van 1 op 150.000. Toen de partners van Ben en Richard rond dezelfde tijd zwanger waren, was het daarom afwachten op welke dag de baby’s geboren zouden worden.

Dik met elkaar

Ben en Richard zijn niet alleen broers, maar ook goede vrienden. Ze wonen maar een paar tuinen bij elkaar vandaan en werken ook nog voor hetzelfde raffinaderij! Tijdens de zwangerschap maakten hun partners Kayleigh en Annabel grappen over dat ze op hetzelfde moment zouden bevallen, maar de mannen dachten niet dat dit ook echt zou gebeuren.

Bekijk ook: Filmpje: baby snapt niet wat een tweeling is.

In het ziekenhuis

Kayleigh en Annabel hadden alletwee op vrijdag een afspraak met de verloskundige. Daarbij werd besloten dat Kayleigh klaar was om te bevallen. Op vrijdagavond werden de mannen rond 23.00 uur door het ziekenhuispersoneel naar huis gestuurd, waarna Richard om 01.00 uur teruggeroepen werd en Ben 10 minuten erna ook gebeld werd om te komen. Terwijl Ben’s vrouw ingeleid werd, braken de vliezen van Richards vrouw. De grote vraag werd toen welke baby er eerder geboren zou worden.

Minuten na elkaar

Zaterdag om 4.05  kregen Richard en Annabel als eerste een zoon: Louie van 7,5 pond. Een kamer verderop kwam om 5.14 de tweede zoon van Ben en Kayleigh, Ronnie, ter wereld met 7 pond.

Neefjes

De jongens lijken nu al op elkaar. Het is waarschijnlijk dat de twee neefjes als broers van elkaar zullen opgroeien. Ze wonen zo dicht bij elkaar en de families hebben zo’n bijzondere band, dat de twee vast vaak bij elkaar te vinden zullen zijn!

Bron: Grimsby Telegraph // Foto ‘Tweelingbroers’ via Shutterstock

Lees verder: wist je deze 10 feitjes over tweelingen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*