Geboortekaartjes voor je tweeling maken – Zo doe je dat!

geboortekaartjes mijn tweeling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dat moment dat je voor het eerst hoort en ziet dat je een tweeling krijgt… Dat is een moment om nooit te vergeten! Nu je al wat verder in je zwangerschap bent, denk je misschien wel: waar kan ik leuke geboortekaartjes voor mijn tweeling kopen? Een leuk tweelingkaartje is goud waard!

Geboortekaartjes voor tweeling

Eigenlijk heb je twee keuzes als het gaat om geboortekaartjes voor je tweeling. Je kunt óf twee kaartjes versturen voor elke baby van de tweeling óf je kunt 1 geboortekaartje versturen dat speciaal voor een tweeling is gemaakt. De laatste optie is veelal favoriet, maar het sturen van twee unieke geboortekaartjes is wel heel origineel!

1. Unieke geboortekaartjes voor tweeling

Om individuele kaartjes te maken, kan je bij ‘gewone’ eenling geboortekaartjes kijken. Je maakt twee kaartjes op voor je twee kinderen. Zo laat je zien dat beide kindjes hun eigen leven hebben en eigen individuen zijn. En het is natuurlijk extra leuk om ze later hun eigen geboortekaartje te kunnen laten zien.

Je kunt twee heel verschillende kaartjes uitkiezen, of juist twee geboortekaartjes zoeken die op elkaar lijken. Bijvoorbeeld de jongens- en meisjesvariant hieronder.

geboortekaartjes voor mijn tweeling

Wanneer je twee kindjes van hetzelfde geslacht krijgt, kan je een kaartje op twee manieren opmaken, zodat ze leuk bij elkaar passen, maar toch net anders zijn. Wat je vind je hiervan?

geboortekaartjes tweeling verschillend

Let op: als je twee geboortekaartjes verstuurt, moet je meer postzegels plakken op de envelop.

2. Tweeling geboortekaartjes

Waar de meeste ouders van een tweeling voor kiezen is het versturen van 1 kaartje voor beide kindjes. Je kindjes horen zo bij elkaar, ze hebben een speciale band en dat kan je met het kaartje laten zien. Én het is natuurlijk ook stukken goedkoper!

Het kan soms lastig zijn om een tweelinggeboortekaartje te vinden dat helemaal bij je past, omdat het aanbod minder is. Toch zijn er heel wat pareltjes te vinden. En natuurlijk kun je altijd aan de klantenservice van een kaartenwebshop vragen om van ee ‘gewoon’ geboortekaartje een tweelingvariant te maken. Dit zijn onze vijf favoriete tweelinggeboortekaartjes:

  1. Gouden stippen en witte confetti >> Bekijk de binnenzijde
    tweeling geboortekaartjes groen jongens
  2. Foto van je tweeling op een geboortekaartje met bloemen en hout >> Bekijk de binnenzijdemeisjes tweeling geboortekaartjes stoer
  3. Stoer zwart met vrolijke hartjes van muisjes >> Bekijk de binnenzijdegeboortekaartjes tweeling hartjes krijtbord
  4. Lieve olifantjes in een luchtballon in de vorm van een wolkje >> Bekijk de binnenzijdedieren geboortekaartjes tweeling wolk mint
  5. Twee wolkjes die hartjes en sterren regenen met daarboven een slinger waar ‘tweeling’ op staat >> Bekijk de binnenzijdehip geboortekaartje tweeling wolkjes

geboortekaartjes tweeling

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*