Gratis Babyspullen: welke kadopakketten zijn er allemaal?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dit is leuk! Als aanstaande mama zijn er op allerlei plekken voor niets (of lekker goedkoop) spullen op te halen en aan te vragen. We zetten alles voor je op een rijtje!

Gratis babyspullen en babydozen

Blije Doos

De Blije Doos 234x60

Klik verder voor het gratis aanvragen van de blije doos. Je ontvangt dan een doos vol babyspulletjes (van o.a. Pampers en Nutricia), 10x WIJ Jonge Ouders en na de geboorte een gratis babymutsje! Let op: je kunt de doos alleen voor jezelf  aanvragen.

Ouders van Nu

Ouders van Nu boxen 234x60 gif

Ben je zwanger? Vraag hier gratis de Ouders van Nu cadeauboxen aan, boordevol leuke en handige spulletjes voor aanstaande ouders. Denk aan Pampers, Zwitsal, Etos buikbalsem en tijdschriften!

Lees ook: de mooiste gratis printables voor de babykamer.

Cheezzbaby online babyfotografiecursus

234x60 Probeer nu de eerste les geheel gratis!

Altijd al willen leren hoe je de leukste babyfoto’s maakt? Met de babyfotografiecursus CheezzBaby leer je in 8 toegankelijke, leuke lessen de perfecte babyfoto te maken. Alle belangrijke aspecten van babyfotografie worden op een leuke en begrijpelijke manier behandeld. Na het volgen van cursus kan iedereen de perfecte babyfoto maken. CheezzBaby is ook als een origineel (kraam)cadeau weg te geven. Cursus Babyfotografie tijdelijk slechts €69,-, gratis eerste les!

Hallo Mama Cadeaupakket van Jumbo

Wil je het Hallo Mama Cadeaupakket van Jumbo aanvragen? Vul dan dit formulier in. Je ontvangt dan vanzelf een bewijs van inschrijving waarmee je het tutteldoekje Ko-nijn, de Why’s Zwangeragenda en de Mama Baby Special op kunt halen in een Jumbo bij jou in de buurt!

Kruidvat luiers, bijtring en badgel

Kruidvat trakteert op een speciaal voor jou ontworpen Baby & Mama tas, die je voor niets af kunt halen. Je kunt ‘m vullen met de andere producten die jij van Kruidvat kado krijgt: Kruidvat Newborn luiers (20 stuks), een Kruidvat koelbijtring en Kruidvat Baby Schuimbad.

Cadeaupakket van de Babydump

Tegen inlevering van deze compleet ingevulde bon in één van de 14 Baby-Dump winkels ontvangt elke a.s. vader of moeder een verrassend cadeaupakket met allerlei leuke spulletjes voor je baby.

En verder…

Gratis babycadeaus bij de Hoogvliet.

Een Kiekeboebox t.w.v. €40 bij de PLUS.

5 geschenkpakketten voor jou en je baby.

Babypakket bij Jan Linders.

Gratis Geboortepakket van de Felicitatiedienst.

Gratis Geboortedoos in Sliedrecht of Capelle aan de IJssel

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*