Deze vrouw draagt het kind van haar tweelingzus

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat een ontzettend bijzonder verhaal! Deze vrouw gaf haar tweelingzus een prachtig geschenk: ze was draagmoeder van haar kind.

Zes jaar geleden, in 2009, ontdekte Allison Ardolino Dinkelacker (toen 32) dat ze borstkanker had. Dit terwijl ze op dat moment ook 30 weken zwanger was. Ze moest meteen met chemotherapie beginnen en het kindje werd met 31 weken gehaald met een spoedkeizersnede, omdat ze zagen dat hij niet meer bewoog. Gelukkig werd het jongetje, Dylan, gezond geboren, en dat op de 33e verjaardag van Allison en haar zus Dawn. Allison onderging zes maanden lang chemotherapie, bestralingen en operaties. Ze kon daarna geen kinderen meer krijgen, maar zij en haar man wilden graag nog een kindje om hun gezin compleet te maken. Tweelingzus Dawn deed meteen het bijzondere aanbod om draagmoeder te worden en vervulde zo de droom van haar zus. Pasgeleden, op 5 augustus, werd hun gezonde zoon geboren. Ze noemen hem Hudson William.

Aan het einde van Dawns zwangerschap deden de 2 zussen een fotoshoot en deelden ze hun bijzondere verhaal op Facebook. De foto’s kregen tienduizenden likes en dat snap ik wel. Het zijn bijzondere plaatjes! Het leuke is: Dawn wist al de hele zwangerschap het geslacht, maar hield dat geheim voor Allison. Dat leverde een hele grappige foto op :) (die zie je onderaan).

Bekijk ook de prachtige foto’s van een bevalling van een draagmoeder.

Na de bevalling publiceerde fotografe Allison Rose op Facebook een bijzondere bedanktekst van kersverse moeder Allison aan haar zus, waarin ze onder andere schrijft: “How can we begin to thank you for the tremendous generosity and sacrifice you have so willingly bestowed these last few months? You have given us not just the fulfillment of a wish we’ve had for the last six years, but a whole new life, and a family of 4 we thought we’d never have.”

Bron: Allison Rose Photography

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*