Moeder krijgt 5 baby’s in 7 maanden

tweeling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Andy en Sarah Justice wilden dolgraag kinderen, maar het lukte niet om zwanger te raken. Het stel besloot een drieling te adopteren, maar een week nadat de drieling was geboren, kwam Sarah erachter dat ze zwanger was van een tweeling!

Stel verwelkomt 5 baby’s in 7 maanden tijd

Het lukte Andy en Sarah niet om kinderen te krijgen. Een behandeling konden ze niet betalen, dus besloten ze een adoptieproces in te gaan. Dit was zwaarder dan ze dachten. Sarah: “Twee of drie keer werden we door moeders gekozen, maar dan veranderden weer van gedachten. Je stelt je helemaal in op een kindje en daarna word je heel erg teleurgesteld, dat is moeilijk.”

Lees ook: zeldzaam, natuurlijk viereiige vierling geboren!

drieling tweeling oudersDrieling

Eindelijk werden ze definitief door een moeder gekozen. Sarah ging mee naar de eerste echo en daar bleek dat de draagmoeder niet van één, niet van twee, maar van drie kinderen zwanger was!

Toch zwanger

Andy en Sarah waren in de wolken! Ze wilden altijd al meerdere kindjes. Toen de drieling werd geboren, voelde Sarah zich niet lekker. Ze ging naar de dokter en die vertelde haar wat ze al vermoedde: ze was in verwachting! Een aantal maanden later liet ze een echo maken om erachter te komen wat het geslacht van het baby’tje was. Na de afspraak belde ze haar man: “Eéntje is een jongetje…” Waarop Andy reageerde: “Eén?!” Sarah was zwanger van een tweeling.

Lees ook: stel met drieling verwacht tweeling.

300 luiers per week

Familie en vrienden helpen dagelijks met de verzorging van de kinderen. drieling tweeling zwanger babyPer week geven ze 84 flesjes en verschonen ze 300 luiers. Dat zijn 40 tot 50 luiers per dag! Sarah en Andy zijn overweldigd: “We zijn zo ontzettend gezegend!”

Zesde baby onderweg

Het gezin groeit nog groter, want in januari 2016 verwachten Sarah en Andy hun zesde kindje.

Bron: Tulsa
Foto’s: Facebook

Lees ook: Deze moeder kreeg 4 kinderen in 9 maanden!

Foto van tweeling via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*