Agent geeft de fles: foto gaat de wereld over

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Zo af en toe zie je van die bijzondere nieuwsfoto’s die je móet delen! Zo ook deze, van een agent die helpt een baby te voeden. De moeder van het kindje was even daarvoor flauwgevallen.

Foto van agent met baby wordt beroemd

“Deel deze foto alsjeblieft! Ik moest deze foto gewoon even maken… (…) Dit zien we niet zo vaak… de stille held. Mijn hart smolt.” Dit schreef kunstenaar Jilli Nel bij onderstaande foto van een agent, Andy Black, die een kindje voedt. De moeder was even daarvoor tegen de vlakte gegaan tijdens het winkelen. Ze was alweer aan het herstellen toen de agenten aankwamen, maar Andy zag dat de vrouw nog flink aan het trillen was en vreesde dat ze de baby zou laten vallen. Daarom vroeg hij of hij de baby even vast mocht houden.

Lees ook: Agent rijdt bevallende vrouw klem.

Andy: “Toen ze de baby aan mij gaf, overhandigde ze me ook het flesje. De baby begon te huilen, maar ik ben zelf opa, dus ik pakte het flesje en begon de baby te voeden.” Jilli Nel zag de situatie en legde het mooie moment vast. Jilli: “Ik zag agent Black en hij zat daar met dat kleine mensje in zijn armen. Hij gaf haar eten en het was of ze samen in hun eigen, kleine wereld zaten.”

//www.facebook.com/photo.php?fbid=915665705123029&set=a.103586422997632.7173.100000388250199&type=1&theater

Bron: Metro // Foto ‘Politiebaby’ via Shutterstock

Nog meer baby’s in het nieuws vind je hier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*