Nederlandse Wendy: “De baby viel er gewoon uit!”

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wendy van Drongelen was eigenlijk pas dit weekend uitgerekend, maar haar baby kondigde zich 13 dagen te vroeg aan. Ze haalde het ziekenhuis echter nét niet: Wendy beviel zondagochtend 4 oktober voor de deuren van het Amphia Ziekenhuis in Breda naast de auto van zoontje Jack!

Bekijk ook deze fotoserie van een moeder die het ook nét niet tot ín het ziekenhuis haalde…

Vader Yuri vertelt dat ze eerst dachten dat Wendy voorweeën had. Yuri: “Maar het werd steeds erger, dus zijn we toch maar naar het ziekenhuis gegaan.” Ze haastten zich naar het ziekenhuis, maar de baby wilde zijn komst niet langer uitstellen. Yuri vertelt: “Wendy zat nog in de auto, toen ze al moest persen. Ik ben gelijk naar de receptie gegaan. Daar hebben ze gauw wat mensen opgetrommeld, dus die kwamen met z’n vijven naar buiten stormen. ‘Niet persen, niet persen’ riepen ze!”

Maar Wendy móest wel persen – de vliezen waren al gebroken. Ze werd uit de auto gehaald en in een rolstoel gezet. En toen… Yuri: “De baby viel er gewoon uit! Gelukkig had Wendy thuis een boxershort van mij aangetrokken. Daar viel ‘ie zomaar in. Een verpleegster heeft hem uit de boxershort gevist en in dekens gewikkeld, want hij was al aan het afkoelen.” Gelukkig heeft baby Jack niets nadeligs overgehouden aan zijn hachelijke geboorte. Zijn vader laat weten dat hij 2910 woog en 50 centimter lang was, en het net als zijn moeder uitstekend maakt.

Bron: AD.nl

Lees ook: man filmt z’n vrouw met GoPro als ze bevalt op de stoep voor het ziekenhuis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*