35 weken zwanger – zwangerschapsupdate #22

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het is nu echt aftellen… Nog 5 daagjes werken en ik heb verlof. Echt een ontzettend gek idee om vier maanden niet op m’n werk te hoeven verschijnen. Ik laat het gelukkig in goede handen achter, maar poeh… als ik straks terugkom ben ik gewoon moeder!

Ik voel me nog zo goed, ik besef niet dat het al zo dicht bij komt. Daarom is het wel goed om verlof te hebben denk ik, kan ik me mentaal gaan voorbereiden :) Hoewel, onbewust zijn we er denk ik toch al best mee bezig: m’n man en ik hebben deze week allebei (best wel gekke :)) dromen over de baby gehad!
De lijst met klusjes die ik in m’n verlof wil doen wordt trouwens steeds langer. Geboortekaartjes uitzoeken, kleertjes wassen, een co-sleeper kopen, op zoek naar een draagzak… ik hoef me niet te vervelen.

Hier lees je update #21, toen ik 34 weken zwanger was.

week 35

35 weken zwanger – de wekelijkse vragen

Gewicht: Gelukkig – er zijn weer wat grammetjes aangekomen. Hoe zou dat gaan in m’n verlof?

Eten: Veel groentesoep, zoete sinaasappels en veel water – ’s nachts drink ik meer dan een liter!

Slaap: Nou, inmiddels ben ik al aardig getraind in ’s nachts meerdere keren wakker worden en daarna weer in slaap vallen. Lukt best goed. Ik heb nu alleen het geluk dat ik nog tot 8.00 door kan slapen – hoe zou dat straks zijn…?

Zwangerschapskleding: Leuk, nu het zulk lekker weer is, heb ik weer nieuwe combinaties waar ik uit kan kiezen.

Geslacht: Van de week ging ik met m’n moeder weer door de stapel superschattige kleertjes heen en ja, dan is het wel duidelijk dat we op een jongetje rekenen :)

Shoppen: Straks, als ik verlof heb, ga ik weer los, en allemaal nuttige dingen kopen :)

Mis je iets? Nou ik mis niet echt wat, maar het is best gek om de komende maanden een bijna lege agenda te hebben. Over bijna alles zeggen we ‘we zien wel’, ‘kijken hoe het bevalt’, ‘je weet niet hoe het loopt’. Dus de komende tijd wordt echt een periode zoals ik die nog nooit heb meegemaakt,

Voel je al iets? Soms hoor je weleens zwangere vrouwen zeggen dat ze denken dat ze een druk kind krijgen, afgaand op wat er allemaal aan geschop voorbijkomt in hun buik. Als je inderdaad conclusies kunt verbinden aan het getrappel, denk ik dat onze zoon juist een rustig jochie wordt. Natuurlijk voel ik af en toe een goeie lowkick maar over het algemeen komt ‘Jos’ vooral rustig voorbijzwemmen.

Beste moment van de week: Yeah, deze week heb ik gewoon lekker 2 keer gezwommen, waarvan 1 keer in het warmwaterbad, heerlijk! En verder had ik een su-per-leuk weekend met vriendinnen!

Minder moment: Voor de zoveelste keer wakker worden met enorme dorst begint wel een beetje irritant te worden. Maar ach, als dat alles is… Naast m’n bed staat dus standaard een  fles water en een glas met een rietje.

Ik zie uit naar…: Komend weekend, waarin ik vooral heel erg ga chillen in de zon :)

Verder lezen? Hier vind je week 36, zwangerschapsupdate #23.

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*