37 weken zwanger – zwangerschapsupdate #24

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hij is af! ‘Jos’ is 37 weken en dus helemaal volgroeid! Wiehoooeee, we made it! Dit is wel weer echt zo’n mijlpaal, en heel bijzonder dat het ons is gegund om minimaal de 37 weken te halen. Wat is de tijd gevlogen! En anderzijds voelt het alsof ik al héél lang zwanger ben, alsof ik bijna niet meer weet hoe het is om geen baby met me mee te dragen.

Ik heb een mooie week achter de rug. Afgelopen donderdag ging m’n zwangerschapsverlof in, en toen ik om 18.00 m’n computer wilde afsluiten ben ik gewoon met een tweede babyshower verrast!! M’n vrouwelijke collega’s hadden een supergezellig dinertje in het park om de hoek van kantoor gepland. Dus we hebben heerlijk in de zon bij een fontein cupcakes, salade en negerzoenen met muisjes zitten eten, en hilarische spelletjes gedaan. Wat een toffe verrassing!

Daarnaast ben ik net terug van een hele leuke zwangerschapsshoot. Toch wel errug leuk om m’n dikke buik te vereeuwigen. En ook wel bijzonder om de laatste foto’s te maken nu we nog met z’n tweetjes zijn. We hadden enorm geluk met het lekkere weer, trouwens. En ik denk dat ik net op tijd ben met foto’s maken, want volgens mij ga ik vanaf nu enorm opzwellen… M’n trouwring past al niet meer, dus dat gaat wat worden de komende tijd… :)

[De tekst gaat verder onder de foto]

Hier lees je update #23, toen ik 36 weken zwanger was.

babyshower numero 2

37 weken zwanger – de wekelijkse vragen

Gewicht: Ik begin aan te komen, er zit weer zo’n 500 gram bij denk ik. Ik denk dat ik nu zo’n 3-4 kilo in totaal ben aangekomen, ben benieuwd hoe ’t over een week is!

Eten: Nu ik veel thuis ben, maak ik voortdurend enorme glazen limonade met ijsklontjes. No worries, niet te veel limo dus qua suiker zit ik wel goed, en ik verheug me elke keer weer op dat enorme glas :)

Slaap: Hoera! Ik hoef er nog maar 1-2 keer uit, dus ik kan lekker doorslapen. En, nog veel beter: ik kan nu lekker uitslapen. Heerlijk!

Zwangerschapskleding: Haha, als je verlof hebt, heb je eigenlijk niet meer dan een huispak nodig ;)

Geslacht: It’s a boy!

Shoppen: Ik moet nog steeds een co-sleeper aanschaffen, dus laat ik dat deze week maar ’s doen. En oh ja, de voedingsbh’s zijn binnen :) Ongeveer iedereen die ik kende+allerlei mensen op internet raadde de bh’s van de H&M aan, dus daar ben ik dan ook maar voor gegaan.

Mis je iets? Wat moet ’t heerlijk zijn om weer gewoon normaal hele stukken te kunnen lopen! Ik zie er naar uit!

Voel je al iets? Ja, de baby leek deze week weer een stuk actiever, dus af en toe moest ik hier en daar een voetje tussen m’n ribben uitpeuteren ;)

Je navel, naar binnen of buiten: Fascinerend, hij verandert nog steeds! Hij is nu echt he-le-maal plaat, dus niet naar binnen en ook niet naar buiten, haha!

Beste moment van de week: Zoveel! Uitslapen, chillen met vriendin, lekker zwemmen in het warmwaterbad, de babyshower en de fotoshoot. Fijn!

Minder moment: Dat ik mijn plannen om ergens heen te fietsen moest afblazen omdat je er alleen te voet kon komen – en dat dat me dat dus niet ging lukken. Gek om zo beperkt te worden. Maar ja, als dit het enige is, mag ik niet klagen.

Ik zie uit naar…: Het moment dat het babykamertje helemaal af is. Lijkt me heel fijn! Dus dat wordt m’n volgende project!

Meer lezen? Hier vind je: week 38 – zwangerschapsupdate #25.

Superleuk om te zien: de laatste buikfoto’s van lezeressen. Wat een verschillende buiken!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*