Zeeman komt met een kerstcollectie voor kinderen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Kerstmis, het feest waarbij we uitgebreid dineren en ons op ons mooist aankleden. Maar elk jaar is het weer de vraag: wat trekken we deze kerst aan? Dit jaar is het een goed idee om eens bij Zeeman langs te gaan! Ze hebben namelijk een kerstcollectie voor kinderen ontworpen.

PR4Kids.zeeman.599.babyjurkpaarsGeprinte stropdasjes

PR4Kids.Zeeman.249_DSC.5701Voor de allerkleinste komt Zeeman deze kerst met een feestelijke collectie. Jurkjes met mooie kanten accenten, haarbandjes en rompertjes met kraagjes voor de meisjes zorgen voor een lieve feestelijke look. Voor de jongens zijn er leuke rompertjes met opgeprinte stropdasjes, blouses en een giletje.

Feestelijke kids

PR4Kids.zeeman.599.kidsjurkzwartDeze kerst mogen de wat oudere meisjes zich laten zien in hun feestelijke jurkjes, rokjes, tops met bolero en fijngebreide vestjes in combinatie met een leuk t-shirt met glitterprint. De kleuren paars, zwart en grijs worden gecombineerd met goude en zilveren accenten. De jongens mogen deze kerst ook zeker gezien worden in hun blousjes met stropdas, giletjes met leuke geprinte t-shirtjes en dat alles gecombineerd met een stoere broek en fijne gebreide trui.

Bekijk ook: de leukste kerstmutsen van Etsy.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*