Kerstman verrast kers(t)verse ouders

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het is bijna kerst en op de valreep beval je van je kind. Je bestelt geboortekaartjes en dan… gebeurt er dit:

Kraamvisite van de Noordpool

‘Dit moet ik vertellen,’ zei de vader van Veerle toen hij voor zijn huis de kerstman op een arrenslee aan zag rijden. Maar dat de kerstman voor zijn huis zou stoppen en bij hem op kraambezoek zou gaan, had hij zeker niet verwacht. Terwijl hij boodschappen ging doen, belde de Kerstman bij zijn huis aan. Een verbaasde, pas bevallen moeder deed open. ‘Willen jullie binnenkomen?’

3 baby’s verrast door kerstman

Drie kersverse ouders kregen afgelopen woensdag op een bijzondere manier hun pakket met geboortekaartjes thuis geleverd: de postbezorger was niemand minder dan de kerstman met drie kerstelfjes! De kerstman ging een bijzonder samenwerking aan met geboortekaartjeswebsite Hippe-Geboortekaartjes en nam voor de pasgeboren baby’s Xavi, Veerle en Bram een berg cadeautjes mee. Wat een leuke verrassing!

Heb je dit gezien? De mooiste zwangerschapsjurken voor Kerst en Oud & Nieuw.

Met de arrenslee door Zuid Holland

Hippe-Geboortekaartjes wilde met de ludieke actie ‘Kerstman X Hippe-Geboortekaartjes’ hun klanten verrassen tijdens hun kraamtijd. En dat is goed gelukt: in een auto versierd met rode neus, heuse vacht en pluche gewei bezorgde de kerstman -zittend op een vintage slee- de geboortekaartjes en kadootjes aan de ouders uit Den Haag en Zoetermeer die slechts een paar uur daarvoor hun kaartjes hadden besteld. Mark van Heusden, directeur van Hippe-Geboortekaartjes: “We geven onze klanten altijd meer dan verwacht. Mensen blij maken met kleine dingen, dat is waarom ons bedrijf bestaat. Zo’n actie als dit past helemaal bij ons, en we hebben dan ook veel lol gehad.”

Foto’s als bewijs

Zouden Xavi, Veerle en Bram het over 5 jaar kunnen geloven? Dat bij de eerste kraamvisite de kerstman ook vertegenwoordigd was? Gelukkig maakten de ouders genoeg foto’s als bewijs. Lachen Santa!

kerstman-met-kerstelfjes-hippe-geboortekaartjes

Kijk hier om meer te lezen.

Bekijk ook: Te lief filmpje: een baby onder de kerstboom!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*