Gratis printable: my first Christmas

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Heb jij in 2015 een kleintje gekregen, die volgende week dus zijn of haar eerste kerst gaat vieren? Dan hebben we een leuk kadootje voor je! Jo-Anne van Stijlvolle Geboortekaartjes ontwierp een superleuke kaartje met daarop de tekst ‘My first Christmas’.

Kerstfoto’s van je kindje

Als je deze kaart uitprint en bijvoorbeeld op karton plakt of in een lijstje doet, kun je ‘m gebruiken om hele leuke kerstfoto’s met je kleintje te maken. Tof om daarna in het plakboek te stoppen of natuurlijk te delen met je familie en vrienden via Whatsapp of Facebook.

Goeie tip

Onze Ellen nam de proef op de som en maakte deze superlieve foto van haar zoontje. Een tip van haar: neem wel de tijd om zo’n foto te maken, want het kan zomaar eventjes duren voor je kindje goed op de foto staat: “De kerstballen stopt ‘ie in z’n mond, de muts trekt ‘ie af, en toen had ik ‘m op de bank gezet en had ik bijna een mooie foto… viel ‘ie om :)” Haha!

my first christmas milestonecard

De printable kun je hier downloaden. Qua formaat kun je het beste de kaart op 10×15 uitknippen. We zijn errug benieuwd naar jullie foto’s, deel ze gerust op onze Facebookpagina!

De foto die je met deze printable maakt, kun je trouwens leuk gebruiken voor op je kerstkaart! We verzamelden allerlei leuke ideeen voor een foto van je kindje op je kerstkaart, bekijk ze hier!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*