Winactie: Little King’s Amsterdam [Winactie gesloten]

baby schoentjes handgemaakt

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Sinds 2008 maakt Sofie Mathilde Koning hippe schoenen voor jong en oud. Op haar website Little King’s kun je te gekke handgemaakte babyschoentjes vinden voor elke gelegenheid. En we hebben goed nieuws: wij mogen een paar schoentjes t.w.v. €59,95 weggeven!

Handgemaakte designer schoenen

L1130022We stelden Sofie een paar vragen over de babyschoentjes en hoe het maken van een paar schoentjes in z’n werk gaat. “Als ik een paar schoentjes moet maken, ben ik daar wel een paar uur mee bezig. Ik moet leer uitzoeken, aftekenen en uitsnijden, in elkaar zetten, voeren, lijmen, vast stikken, labeltjes en eventuele applicaties toevoegen en de zolen erin naaien. Daarna zorg ik ervoor dat het geheel mooi wordt ingepakt, zodat de eventuele gever een prachtig cadeau heeft om te geven. De ontvanger zal in ieder geval een geweldige verrassing krijgen om uit te pakken.”

“Je kunt een geheel uniek paar laten maken”

Sofie gaat verder: “Je kunt verschillende schoentjes online kopen in de webshop, maar je kunt ook combinaties van bestaande schoentjes bestellen of met mij in overleg een geheel uniek paar laten maken naar smaak en keuze. Dit kan via de mail worden besproken, maar de klant kan natuurlijk ook langskomen om samen met mij mooi leer uit te zoeken.”

Een nieuwe schoenenlijn

En haar absolute favoriete schoenen zijn… Sneakers! “I love sneakers! Momenteel ben ik bezig om een sneakerlijn op te zetten voor kids en volwassen, als opvolger van de babyslofjes.”

Stand out in the crowd

babyslofjesEn dit zijn ze dan! Deze superstoere, bruinleren babyslofjes zijn binnenkort misschien wel van jou. Wat je daarvoor moet doen? Reageer hieronder of op Facebook voor wie jij deze limited edition Little King’s schoentjes zou willen winnen. Volgende week maken we de winnaar bekend!

33 Comments

 1. 1

  Ik zou graag een paar willen winnen voor mijn zoontje, nu 8 weken oud. Lekker warm om zn voetjes als hij lekker bij mij in de draagdoek zit.

 2. 2

  Ik zou deze schoentjes heel graag winnen voor ons zoontje dat nog geboren moet worden. Ben nu 36 weken zwanger, zou dus ook direct soort van zijn eerste Sinterklaascadeautje zijn :)

 3. 3
 4. 4

  Ik zou graag een paar willen winnen voor onze nog ongeboren zoon. Hij kan nu elk moment ter wereld komen. We hebben al wel een stoffen paar klaar staan, maar feestelijke leren schoenen zouden zeker van pas komen met ook nog verjaardagen en feestdagen in de nabije toekomst!

 5. 5
 6. 6

  Voor mijn stoere zoon Boet. Hij is 10 maanden oud en heeft het staan ontdekt. Hij trekt zich werkelijk aan alles omhoog en probeert dan er langs te stappen. Een paar lekkere schoentjes met een beetje grip zou dan heel handig uitkomen! En mama is dan blij dat hij hippe schoentjes aan heeft ;)

 7. 7

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn kleine meisje die half december geboren wordt. Dat worden dan haar eerste schoentjes!

 8. 8

  Ik zou deze slofjes heel graag voor ons zoontje willen winnen. Lekker stoer en toch ook heel mooi, perfect voor de feestdagen straks :)

 9. 9

  Deze stoere slofjes wil iedereen wel! Ik vind ze zelf erg mooi maar als ewewinnen geef ik ze graag cadeau aan mijn lieve vriendin Ilse die momenteel zwanger is van haar eerste kindje.

 10. 10

  Ik zou graag de schoentjes willen winnen voor mijn kerel die (nog) in m’n buik zit.
  Over 4 dagen uitgerekend. Als hij op mij lijkt, zal hij ook altijd last hebben van koude voeten….. Hahahaha

 11. 11
 12. 12

  Voor m’n aankomende neefje, om alvast een voorraadje op te bouwen om later te kunnen concurreren met z’n sneakerfan-oom Danny :)

 13. 13

  Wat een stoere slofjes voor stoere baby’s! Leuk voor ons zoontje Cas, nu 7 weken oud. Ze zouden geweldig leuk staan bij verschillende outfitjes.

 14. 14

  Ik zou de schoentjes willen winnen voor James, het zoontje van collega/vriendin Jolanda. Een lekker vrolijk manneke van een half jaar oud. Hij kan het dus straks goed gebruiken als hij gaat zitten en kruipen. Jolanda leende me meteen haar kolf toen mijn borstvoeding niet goed leek te lopen. Ze kwam het meteen brengen!

 15. 15

  Ik zou ze graag aan mijn dochter Lotte geven. Zij is 5 november geboren. Na een pittige start maakt ze het gelukkig nu er goed! Deze stoere schoentjes heeft ze dan ook dik verdiend

 16. 16

  Deze mooie en stoere slofjes zou ik graag willen winnen voor ons truffeltje die binnen nu en een maandje geboren wordt. Dit zijn dan zijn eerste echte slofjes!

 17. 17

  Het zou super leuk zijn voor ons heerlijke ventje (3,5 mnd)! Schoenen is bij ons wel een ‘dingetje’ in het gezin, altijd op zoek naar iets waar niet de hele wereld op loopt maar wel stoer en comfortabel is. Dan lijkt dit de geweldig schoen!

 18. 18
 19. 19

  ik zou heel graag een paar willen winnen voor onze stoere man. Hij begint te lopen en doet dat het liefste op zijn blote voetjes maar buiten kan dat uiteraard niet met dit weer. Deze schoentjes zouden ideaal zijn aangezien de zool heel dun is en goed flexibel!

 20. 20

  Wauw wat super gaaf!!
  En wat zien ze er mooi uit!
  Deze slofjes zouden super mooi staan bij mm zoontje, dat verdiend hij zeker nu we zn koemelkallergie onder de knie hebben en we eindelijk voorzichtig mogen starten met vast voedsel.. ben zo trots op hem!

 21. 21

  Mijn kleindochtertje zit nog veilig in de “verpakking”
  maar als ze komt heb ik graag een verrassing
  met Little King’s standing out in the crowd
  worden haar voetjes zeker niet koud
  Maar het oog wil natuurlijk ook wat, dat is nogal glad
  Little King’s zijn de allermooiste, zo is dat!

 22. 22

  Wat een perfecte en super schattige schoentjes! Ik doe heel graag mee voor een lieve vriendin die net bevallen is van haar eerste kindje! Stoer en schattig voor de eerste stapjes!

 23. 23
 24. 24
 25. 25
 26. 26
 27. 27

  Ze zien er heel gaaf uit, wat bijzonder! Ik wil ze heel graag winnen voor mijn dochter. Binnenkort is ze jarig en wordt ze 1 jaar. Ik vind het super stoer dat ze rond haar eerste jaar al haar eerste handgemaakte designer schoenen heeft! Ik ga duimen…:D

 28. 28
 29. 29
 30. 30

  Graag zou ik kans maken op deze mooie en leuke schoentjes voor mijn eerste kindje. Ik ben momenteel 5 manden zwanger van een jongetje, die rond 3 april 2016 geboren zal worden. Momenteel zijn we druk bezig alle leuke en nodige spulletjes in huis te halen, mooie schoentjes ontbreken nog, dus deze zijn zeer welkom!

 31. 31
 32. 32

  Ons zoontje wordt op 2e kerstdag 1 jaar oud, en dit zou een geweldig cadeautje voor m zijn. Misschien zet hij zijn eerste stapjes wel in de super stoere schoentjes van Little King’s!

  • 33

   Hoi Nathalie, deze winactie liep helaas vorig jaar al en is daarom gesloten. We wensen je zoontje een prachtige eerste verjaardag toe!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*