Brieven aan mijn baby

brieven aan mijn baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Afgelopen week stuitte ik op een prachtig boekje, dat meteen mijn aandacht trok. In het boekje, genaamd ‘Brieven aan mijn baby’ kun je brieven schrijven aan je baby, die hij of zij op latere leeftijd terug kan lezen. Alle herinneringen, ervaringen en wensen in één boekje. Superleuk, maar vooral heel erg waardevol!

Schrijf brieven aan je kindje

Het boek ‘Brieven aan mijn baby’ bevat 12 verschillende uitvouwbare briefpapieren, waarop je een brief aan je baby’tje kunt schrijven. De brieven schrijf je in het eerste levensjaar van je baby, waardoor je later alle mooiste herinneringen kunt delen met je kind. Alle brieven zijn verzameld in één boekje, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de plek waar je ze opbergt.

Hoe werkt het?

Ben je niet goed in schrijven? Geen probleem! Op elke brief staat een vraag of zin die je helpt bij het schrijven van de brief: ‘Op de dag dat je werd geboren…’ of ‘Ik lach wanneer jij…’. Als je klaar bent met schrijven, vouw je de brief terug in de envelop en kun je hem dichtplakken met een sluitzegel. Noteer vervolgens de datum wanneer de brief is geschreven en eventueel ook de datum waarop je kind de envelop mag openen.

sluitzegels brieven envelop

Winnen!

Wil jij dit boekje graag hebben? Dat kan! We hebben ‘m namelijk gekocht om aan een van onze lezers weg te geven! Reageer op hieronder of op Facebook waarom jij het boekje ‘Brieven aan mijn baby’ zou moeten winnen. Op bol.com is het boekje trouwens te koop voor €12,50. Er zijn nog meer varianten, zoals ‘Brieven aan je toekomstige zelf’ en ‘Letters to my love’.

6 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ik doe graag mee zodat ik een mooie manier heb om wat samen te stellen voor ons zoontje van 11 maanden :) Ik ben nogal een chaoot, dus dit lijkt me een gestructureerde manier :)

 3. 3

  Wat een gaaf boekje! Ik heb het gewoon op papier bij mijn 2 kinderen gedaan. Tot hun 18e schrijf ik ieder jaar een brief. Nu is de derde op komst en dan zou zo’n boekje echt ideaal zijn! Ik doe graag mee!

 4. 4

  Heel vaak zijn er van die momentjes waarvan je dan denkt, “goh dit zou ik je graag mee geven” , en opschrijven. Maar op losse papiertjes werkt dat natuurlijk niet. Het zijn kleine dingen die voor je kind denk ik later heel waardevol kunnen zijn. Wij hebben drie zoons, waarvan de jongste 14 maanden. Juist bij dit kindje realiseer ik me hoeveel informatie ik al ‘kwijt’ ben. Wat zou het te gek zijn om in dit boekje vanaf nu heerlijke momenten, anekdotes, brieven en korte verhaaltjes op te schrijven en op die manier herinneringen mee te kunnen geven!
  Heel erg goed bedacht!

 5. 5

  Prachtig zou super zijn om te winnen,
  Om te delen wat een bijzondere pad we gelopen hebben.na zestien jaar via ivf zwanger geworden 1 keer raak.en wat een sterk mooi jongen van bijna vier maanden we hebben.ja zo mooi zijn om dit te winnen.en zoniet klopt dan naar bol.com.:-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*