Stylingtips voor een jongetje

styling kleding tips jongetje babyjongetje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“It’s a baby boy!” Toen blogster Isobel ontdekte dat ze zwanger was van een jongen, ging ze onmiddellijk naar Baby Gap om een leuke outfit te kopen.

styling kleding tips jongetje babyjongetjeStylen

Ze ontdekte dat er een enorme meisjeskledingafdeling was en een ieniemienie-collectie voor jongens. Vanaf dat moment werd het haar passie om haar jochie te stylen. En we moeten zeggen: dat lukt goed! Baby Holden werd geboren en is nu een superstylish jongetje. Isobel deelt wat tips met ons!

Accessoires

Met een paar leuke toevoegingen kun je van je knulletjes kleding een hippe outfit maken. Voeg een sjaal of hoedje toe, of ga op zoek naar een bijzonder paar schoenen. Hiermee kun je een outfit helemaal upgraden.

styling kleding tips jongetje babyjongetje

DIY

Ga zelf aan de slag! Dit betekent niet dat je ineens zelf alle kleren moet naaien, maar customizen is het geheim, Oftewel: neem en bestaand kledingstuk en pas dit aan. Zo heeft Isobel Holdens broek (die hij al heel vaak had gedragen, en die maar 6 dollar kostte) gestempeld. In 5 minuutjes had ze een unieke broek gecreëerd! Haar DIY lees je hier.

Ook op zoek naar stylingtips voor je dochter? Lees er hier meer over.

DIY styling kleding tips jongetje babyjongetje

De Blije Doos 468x60

De meisjesafdeling

Denk niet in hokjes en vakjes: shop je ‘jongenskleren’ gewoon op de meisjesafdeling. Veel van Holdens kleren (vooral zijn broeken) heeft Isobel op de meisjesafdeling geshopt. Dit creëert veel meer mogelijkheden, en heus niet alles is typisch meisjesachtig.

styling kleding tips jongetje babyjongetje

Meisjesafdeling

Voeg kleur toe

Kom los van de typische jongenskleuren (donkerblauw en zwart), en ga voor kleurrijk! Gekleurde broeken zijn helemaal in (Holden heeft rode, blauwe, gele en oranje broekjes bijvoorbeeld). Een ietwat saaie outfit wordt helemaal cool met een felle kleur erin.

Kleur
Kleur styling kleding tips jongetje babyjongetje

Lees meer over Holden op de blog van Isobel. Bekijk ook onze stylingtips voor babymeisjes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*