Exclusief 15% korting op je kinderwagen & winactie

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Superleuk! We kunnen de week beginnen met een gave winactie en speciale actiecode voor de lezers van Babyblog. Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van een Maxi Cosi t.w.v. €199,-.

BabyandGo

BabyandGo is een webwinkel met kwalitatieve A-merken in haar collectie. De oprichter, Ralph, is zich al ruim voor de geboorte van zijn dochtertje, Alessandra, gaan verdiepen in hoogwaardige kinderproducten. Met Maxi Cosi, Quinny, Mutsy en de nieuwe Oilily combi-buggy heeft hij een goede, overzichtelijke collectie.

Bekijk ook: Wat is de beste kinderwagen?

15% korting op de hele collectie

Speciaal voor de bezoekers van Babyblog geeft BabyandGo nu een korting op haar hele assortiment. Zo ontvang je bijvoorbeeld 15% korting op je kinderwagen, op je buggy of je autostoeltje.
Met actiecode: babyblog15 ontvang jij nu 15% korting en kan je veel besparen op je nieuwe aankoop.

Om de prijzen zo scherp mogelijk te houden worden de orders doorgaans tussen de 2 en 8 werkdagen verstuurd. Heb je toch wat sneller je bestelling nodig? Neem dan gerust contact op met ralph@babyandgo.nl.

Win nu een autostoeltje!

Ook zal BabyandGo een Maxi Cosi Pebble t.w.v. € 199,- verloten tussen alle mensen die BabyandGo liken op Facebook. Ga dus snel naar www.babyandgo.nl en profiteer meteen!

Like BabyandGo ook op Facebook  en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties, hoogste kortingen en nog veel meer leuke weetjes!

Team BabyandGo!

Lees ook: Wat een stunt! Ouders testen de kinderwagen XXL

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*