Jael won een fotoshoot met haar newborn

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Remember onze winactie van een tijdje geleden? Onze lezeressen konden een geweldige fotoshoot met Claudia Pauws winnen door een mooi geboortetekstje in te sturen en daar de meeste stemmen op te krijgen. Jael was enorm fanatiek en na een zenuwslopende eindsprint won ze met deze foto:

winactie

Claudia: “Jael was super blij dat ze de fotoshoot bij Claudia Pauws Fotografie had gewonnen. Ze was in verwachting van hun eerste kindje en wilde sowieso heel graag een fotoshoot laten doen zodra hun kindje was geboren. Nu was het dus alleen nog wachten tot de bevalling!”

“Tijdens het boeken noteer ik altijd de uitgerekende datum in mijn agenda, zodat ik zeker weet dat ik nog plek heb voor de newbornshoot. Enkele weken voordat Jael was uitgerekend, kreeg ik een mailtje met de info dat ze eerder zou worden ingeleid ivm een complicatie. En zo werd Juan uiteindelijk enkele weken eerder geboren. Omdat het zo goed ging na de bevalling met moeder en zoon, mochten ze na enkele dagen ziekenhuis gelukkig al naar huis. Precies twee weken na zijn geboorte vond dan ook de newbornshoot bij Juan thuis plaats.”

ClaudiaPauwsFotografie-Newbornshoot-Juan_01 ClaudiaPauwsFotografie-Newbornshoot-Juan_02ClaudiaPauwsFotografie-Newbornshoot-Juan_03

“Toen ik aankwam lag Juan al lekker te slapen. Nadat ik alles had klaar gezet voor de shoot konden we meteen beginnen. Wat was Juan toch een prachtig modelletje! Voor de foto’s is het ’t beste als de kleintjes lekker slapen. En dat deed Juan dus prima! :)”

ClaudiaPauwsFotografie-Newbornshoot-Juan_04 ClaudiaPauwsFotografie-Newbornshoot-Juan_05

“Ik heb erg genoten van de shoot met Juan en zijn lieve ouders. Wil je ook zulke mooie newbornfoto’s van je pasgeboren baby? Dan kun je het beste al rond de 32e week van je zwangerschap contact met me opnemen om de shoot te reserveren. Dan kun je er zeker van zijn dat ik nog plek voor je shoot heb.”

ClaudiaPauwsFotografie-Newbornshoot-Juan_06 ClaudiaPauwsFotografie-Newbornshoot-Juan_07 Lees ook Claudia’s blog met tips voor zwangerschapsfoto’s.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*