Ken je dit: prachtige ring van het geboortekaartje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Heb je hier ooit van gehoord? Je kunt het geboortekaartje van je kindje laten vereeuwigen in een ring. Shanna van Textring mailde ons en we werden gelijk enthousiast van dit gave idee. Wat bijzonder om als kersverse moeder zo’n ring van het geboortekaartje te dragen.

En het leuke is: we mogen een ring weggeven, t.w.v. €269! Hieronder lees je hoe je zo’n bijzonder kado kunt winnen – en je kunt natuurlijk ook meedoen als je kindje nog niet geboren is of als je de ring kado wilt doen aan iemand!

Draw(r)ing-zilver-geboortekaartje-met kaartje

We vroegen Shanna van Textring: ‘Stel, ik wil zo’n ring van jou, hoe gaat dat in z’n werk?’

Shanna: “Als je een ring wil, dan stuur je mij het geboortekaartje op. Ik maak dan een eerste opzet van hoe het er ongeveer uit zal zien in een ring. Je krijgt een uitslag (een soort voorbeeldplaatje, red.) van de ring met het kaartje erop. Als je die goedkeurt ga ik hem graveer-klaar maken, en dan wordt het in de ring gegraveerd. De levertijd is ongeveer 4 weken.

geboortekaartje incl kaartje2Hoeveel tijd kost het je, wat moet je allemaal doen?

Shanna: “Ik moet het kaartje omzetten naar een graveerbestand. Soms is dat eenvoudig of krijg ik al een digitaal bestand aangeleverd, maar soms is dat ook iets lastiger, omdat het kaartje bijvoorbeeld veel kleur en schaduwen heeft. Ik kan alleen in zwart graveren, dan is het omzetten van het kaartje naar een graveerbestand wel veel werk (het kaartje hierboven met het meisje met de hoed is daar een voorbeeld van).”

“Ik heb al redelijk wat ringen gemaakt. Mijn favoriet is natuurlijk die met Eva Liz van Heugten erop, dit is het geboortekaartje van mijn eigen dochter :) Maar er zijn veel ringen met een bijzonder verhaal.”

geboortekaartje eva-5

Shanna maakt nog veel meer soorten ringen, bekijk daarvoor eens haar website.

Winnen

Hoe maak je kans op zo’n bijzonder kraamcadeau voor jezelf of een vriendin? Heel eenvoudig: reageer op de Facebook van Textring met het antwoord op de volgende vraag: Welke naam staat er op de favoriete ring van Shanna? Vergeet ook niet om Textring te liken op Facebook.

Update: de winactie is gesloten, de winnares is Jasmijn de Jong.

13 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 5
 4. 6

  Eva Liz Van Heugten is haar favoriete ring omdat het van haar dochtertje is <3 Dit zou ik supergraag willen winnen het ontwerp van het geboortekaartje van mijn poppemie :) Maité ♡♡♡ Prachtig gedaan trouwens

 5. 8
 6. 9

  Eva Liz Van Heugten :-)
  Wat zou ik deze ring graag winnen.
  Past onwijs goed bij de stoere naam voor onze dochter.
  Ben aan het aftellen tot ze er is!

 7. 11

  Haar favoriet is met Eva Liz van Heugten erop, dit is het geboortekaartje van haar eigen dochter!
  Mijn naamgenootje ! ;-)

 8. 12

  Haar favoriete ring is die met de naam Eva Liz va Heugten erop, de naam van haar eigen dochter! Wat zou ik deze ring graag winnen…een figuurlijke bekroning op de geboorte van onze derde dochter ..een wonder na een pittige voorgeschiedenis..
  Wens…
  Wonder…
  Werkelijkheid…staat er dan ook op ons geboortekaartje! Genieten nu!

 9. 13

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*