Creatieve ouders maken een lieve zwangerschapstimelapse

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het supercreatieve stel John and Sara Jennings maakte een filmpje van de negen maanden voor de geboorte van hun kindje. Je ziet niet alleen Sara’s buik, maar ook een kunstwerk groeien. Het filmpje laat alle voorbereidingen voor de baby zien: van het in elkaar zetten van een ledikant tot kleine versieringen in de babykamer.

Creatieve zwangerschapstimelapse

‘Soms zijn de voorbereidingen voor de reis de helft van het plezier’, wordt de kijker verteld. Sara en John laten zien hoe zij zich voorbereidden op de komst van hun kindje. Sara doet dat op een creatieve manier: ze begint te schilderen aan vier schilderijtjes. Bij het vorderen van het schilderij zie je hoe de buik van Sara groeit.

Voorbereidingen babykamer

Bij week 23 komt vader John binnen en begint aan het opbouwen van een ledikantje. Steeds meer spullen worden in de babykamer geplaatst: een grote teddybeer en een babymobiel. Tegen de tijd dat de Sara’s buik flink gegroeid is, worden alle spullen uit de kamer verplaatst voor de komst van de baby. De schilderijtje worden opgehangen, er komt een slinger en de teddybeer wacht op de grond op de komst van de baby.schilderijtje timelapse

Bekijk verder: Heel mooi, deze timelapse van een zwangerschap.

Blije ouders

Bij 37 weken loopt het stel, na een knuffel en een kus, de kamer uit. Het licht gaat van de babykamer gaat uit. Maar als het licht weer aangaat, zien we blij lachende ouders met een baby in hun armen.

Zwangerschapsaankondiging met kunstwerk

Eerder dit jaar maakten John en Sara hun zwangerschap bekend met een timelapse van de creatie van een kunstwerk op de muur. Met meer dan 13.000 kleine vierkante papiertjes maakten ze een afbeelding op de muur van een vrouw en man in het avondlicht. ‘Maar er miste iets’, zegt het filmpje. Dat ‘iets’ blijkt de afbeelding van een kindje te zijn. Bekijk het filmpje hier:

Bron: Huffington Post US

Bekijk ook deze gave timelapse: 9 maanden zwangerschap in 2 minuutjes.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*