Filmpje: ongelooflijk, vrouw bevalt in auto op weg naar ziekenhuis

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De kleine Josiah had wel een héle bijzondere start: hij werd geboren in de auto, op weg naar het ziekenhuis. Bovendien werd de bevalling gefilmd! De video is echt bizar om te kijken, en had in een paar dagen al 7 miljoen views! De kersverse ouders hebben inmiddels van zich laten horen in een interview.

Eigenhandig

We zien in het filmpje de Amerikaanse Lesia Pettijohn en haar man Jonathan op weg naar het ziekenhuis. Lesia heeft heftige weeën, en toen ze zich realiseerde dat de baby kwam, vroeg ze Lake om alles te filmen met de GoPro. We zien hoe haar vliezen breken en ze daarna eigenhandig de baby ter wereld brengt, terwijl haar man rustig doorrijdt (dat had Lesia hem gevraagd – ze hadden namelijk ook geen werkende mobiel bij zich!)

Bang

Aan ABC13 vertelt ze hoe ze zich voelde: “Ik flipte misschien meer dan nodig was. Maar ik wilde echt niet in de auto bevallen. Ik was bang, Ik wist niet of ‘ie goed zou ademen of iets anders nodig zou hebben.” De moeder van (nu) 3 kinderen krijgt op internet volop lof dat ze zo rustig bleef in deze bizarre situatie. Ook haar man is superrustig en stelt Lesia op haar gemak. Lesia: “Toen z’n hoofdje eruit kwam, heb ik ook de rest eruit geduwd en hem opgepakt. En ik dacht ‘wat moet ik doen, waar wikkel ik hem in?’ M’n shirt was best lang, dus daar heb ik ‘m ingewikkeld.”

Bekijk ook: baby geboren in broekspijp.

Het hele interview met het stel bekijk je hier. Hieronder vind je het bizarre bevallingsfilmpje (dit kan schokkende beelden bevatten!).

Bron: ABC13.com // Foto ‘Bevalling in auto’ via Shutterstock

Bekijk ook deze fotoserie: vrouw bevallen op de stoep voor het ziekenhuis!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*