Vrouw in rijdende auto belt 911: ik ben aan het bevallen!

snelweg

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De hoogzwangere Devi Mariah Ostler (32) had afgelopen zaterdagnacht weeën en was op weg naar het ziekenhuis. Haar man was niet in het dorp en dus reed ze zelf. Haar baby besloot echter heel snel te komen. Ze belde haar man die vertelde dat ze langs de kant van de weg moest gaan staan en 911 moest bellen.

Op de snelweg

Devi belde het noodnummer, en dat gesprek is gisteren vrijgegeven. “Ik moet persen!” riep ze. Ze kon nog net een beschrijving van de auto geven. Ze kreeg de instructie om het hoofdje van de baby vast te pakken als het zou komen (zodat het niet zou vallen), en kreeg te horen dat er hulp onderweg was. Niet veel later arriveerden twee agenten. Met hun hulp beviel Devi op de vluchtstrook van een gezonde jongen.

Badge

Een van de agenten vertelde: “Hij viel precies in mijn handen. Het was een erg emotioneel moment. Waarschijnlijk was het, naast de geboorte van mijn eigen kinderen, een van de meest bijzondere momenten in mijn carrière.” Het baby’tje heeft nog geen naam, maar hij kreeg wel alvast een badge van de politie. Moeder en zoon verkeren in goede gezondheid.

Wist je dit? Onlangs beviel ook een Nederlandse vrouw op de snelweg, in de file.

Foto ‘Zwangere vrouw in auto’ via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*