Vrouw komt tot leven na bevalling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Lerares Erica Nigrelli (32) was 36 weken zwanger toen ze in elkaar zakte in het lokaal van een collega. Haar collega’s schoten haar meteen te hulp. Haar hart was gestopt met kloppen, maar nadat haar kindje geboren was, kwam ze weer tot leven.

Reanimatie

“Ik voel me flauw worden,” zei Erica tegen haar collega. Vervolgens raakte ze bewusteloos. Haar collega’s begonnen met reanimatie en gebruikten een defibrillator. Erica’s man Nathan is leraar op dezelfde school. Hij liep naar binnen en zag zijn vrouw op de grond liggen. Inmiddels was de ambulance gearriveerd en werd Erica naar het ziekenhuis geracet.

Post mortem

Haar kindje, een meisje genaamd Elayna, werd met een spoedkeizersnede gehaald. Het was technisch gesproken een post-mortem bevalling omdat Erica’s hart niet klopte op dat moment. Gelukkig begon het na de bevalling weer te kloppen. Erica bleek een hartstoornis te hebben, die nog niet was ontdekt. Intussen hebben dokters een pacemaker geïmplanteerd. Het feit dat Erica en Elayna beide nog in leven zijn, is echt te danken aan Erica’s collega’s die meteen begonnen te reanimeren. De drie werden dan ook geëerd tijdens een ceremonie.

Bekijk ook dit filmpje: deze baby werd geboren met tanden.

P.S. Had je al gezien dat je een dagje Artis met je gezin kunt winnen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*