Deze moeder kreeg haar derde tweeling op rij!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De kans is kleiner dan 0,009: dit gezin verwelkomde de derde tweeling op rij. 19 december werden de jochies Daan en Jesse geboren. Zij zijn broertjes van de tweeling Mirthe en Sander (5) en Julian en Niels (8).

Eeneiig

Bettine en Gijs Geerts hadden de helft van al hun babyspulletjes verkocht na de eerste twee kinderen: ze verwachtten niet nóg een tweeling te krijgen. Toen Bettine vijf jaar daarna voor de derde keer zwanger bleek van een tweeling, was de verrassing dan ook heel groot. Gelukkig had ze dit keer wel de spulletjes bewaard. Daan en Jesse zijn hun eerste tweeling die eeneiig is.

Extra verdieping

De derde tweeling zorgde er wel voor dat er wat aanpassingen gemaakt moesten worden: afgelopen zomervakantie liet de familie een extra verdieping op hun huis zetten. Bettine: “Ook moesten we een andere auto kopen. Maar dit hebben we er natuurlijk allemaal voor over!” Verder vertelt ze: ,,Normaal hoor je wel eens over dit soort dingen uit Amerika, maar het kan ook gewoon in Harskamp. Je merkt wel dat er extra aandacht is, ik kan amper over straat.” Ook krijgt Bettine veel de vraag of het niet heel zwaar is: “Ik ben niet anders dan tweelingen gewend. We zijn allang blij dat iedereen gezond is.”

Bron: Edestad.nl Foto: Henk Hutten.

Lees ook dit interview met de ouders die een vierling kregen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*