Limburgse bevalt tijdens carnaval onverwachts van tweeling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Je hoort weleens dat vrouwen onverwachts van een baby’tje bevallen, maar deze Limburgse overtreft dit: zij beviel vorige week onverwachts van een tweeling!

Onverwachtse bevalling

Afgelopen donderdag was Manon Hogeboom uit Vaesrade nog aan het hossen op een carnavalsfeest in Valkenburg, en een paar uur later hadden zij en haar man Werner Colaris twee pasgeboren baby’s in hun handen. Manon had last van haar buik en dacht dat het haar blinde darm was. Niet dus, het waren de weeën!

Het stel (dat al twee dochters had uit de vorige relatie van Werner) wist totaal niet dat Manon überhaupt zwanger was. Ze hadden dus helemaal niets in huis, geen bedjes, badje of kleertjes. Ook hadden ze natuurlijk nog geen namen. Inmiddels puilt de woning uit van de kleertjes en zijn de meisjes Julie en Lynn genoemd. Wat moet je dan overdonderd zijn als ouders!

Gynaecoloog Bertho Nieboer geeft een reactie op z’n Facebookpagina, op iemand die niet snapt hoe dit kan: “Ik vond het ook altijd erg lastig te begrijpen, totdat ik voor mijn boek Geboren! ook zo’n vrouw interviewde. Geeft je iets meer inzicht. Als je er compleet geen rekening mee houdt, kan je geest ook een en ander “verdoezelen” namelijk.”

Bron: L1

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*