Verrassing! We hebben een adoptiedochtertje!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat leven we ontzettend met dit gezin mee! Na een jarenlange worsteling met onvruchtbaarheid hebben ze nu een baby’tje in hun armen. De verrassing is op de gezichten van hun familie te lezen als ze voorgesteld worden aan Lacey en Banks’ adoptiedochtertje.

Proberen zwanger te worden

Lacey en Banks Farris wilden net als veel stellen graag een baby. Maar na een poos proberen, liepen ze tegen vruchtbaarheidsproblemen aan. Na 1,5 jaar werd Lacey zwanger, maar dit eindigde bij een late miskraam. Lacey en Banks waren gebroken.

Adoptie blijft geheim

Hun verlangen naar een kindje bleef en Lacey en Banks overwogen adoptie. Ze schreven zich in bij een adoptieorganisatie en kregen een match, maar uiteindelijk ging deze adoptie niet door. Toen het stel voor de tweede keer een match kreeg, besloten ze dit dan ook geheim te houden voor hun familie. Ze konden niet nog meer teleurstelling verwerken.

Bekijk ook: Fotoserie: deze mama’s zijn klaar met al die oordelen!

“Wachten is een van de moeilijkste dingen”

Ondertussen wachten Lacey en Banks af tot het adoptieproces afgerond zou zijn. “Wachten is een van de moeilijkste dingen,” vertelt Lacey. “Niemand weet hoe je je voelt, tenzij ze er zelf doorheen zijn gegaan. Alle tranen en gebeden – wanneer je eindelijk krijgt waar je naar verlangt; het is het zó waard. Wachten in de donkerste dalen is zo moeilijk.”

Prachtig bundeltje liefde

Maar Lacey en Banks kregen uiteindelijk waar ze op hoopten: een prachtig bundeltje liefde: een dochtertje Finley. De naam heeft een subtiele hint erin: de ouders zijn blij dat ze ‘finally’ (wat een beetje klinkt als Finley) een baby in hun armen mogen houden.

Grote verrassing voor familie

Om hun familie te verrassen met de adoptie van Finley, reisde Lacey en Banks het land door. Banks filmt, terwijl Lacey Finley in haar armen houdt. Wat een verbazing en verrassing op de gezichten van hun familieleden! Vreugdedansjes, tranen van blijdschap, ‘oh’s’ en ‘aww’s’ en hele stevige omhelzingen… Het is duidelijk dat de hele familie blij is met de kleine Finley. Wat mooi!

Bron: Babycenter – Foto: ‘3 generaties‘ via Shutterstock.

Bekijk ook: Fotoserie van emotionele eerste ontmoeting met adoptiedochter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*