Te lief filmpje: een baby onder de kerstboom!

baby onder kerstboom

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat Sinterklaas is in Nederland, is kerst in Amerika. Kinderen maken verlanglijstjes voor de kerstman en die verschijnen onder de kerstboom. Op de meeste lijstjes staan dingen als speelgoed en snoepgoed. Maar de dochtertjes van Courtney en Steve Solstad hadden maar één wens, een baby!

Ouders adopteren baby en verrassen hun dochters!

Courtney en Steve besloten hun dochtertjes niet te vertellen dat zij een baby wilden adopteren. Ze vertelden de meisjes dat ze een avond weggingen om kerstinkopen te doen, maar in plaats daarvan haalden ze de kleine Nathan op. Bij de voordeur vertelden ze dat ze een cadeautje voor ze hadden en dat het onder de kerstboom lag.

Bekijk ook: Geniaal filmpje – babyhapje als zwangerschapsaankondiging

Schattige reactie

De ouders filmden de reactie van de drie meiden toen ze het jongetje onder de boom zagen liggen. Ze zijn door het dolle heen en een van de meisjes roept: “Ik denk dat ik in mijn broek ga plassen!” Bekijk het lieve filmpje hieronder:

Foto van het ‘kerstcadeau’

Op Facebook plaatste Courtney een aantal foto’s van de kleine Nathan onder de boom. Naast het jongetje staat een bordje, waarop één van de dochters op heeft geschreven: ‘Mijn wens voor kerst: dat mijn papa en mama een baby krijgen die ze zo graag willen’.

kerstboom baby adopteren

kerstcadeau boom onder boom

Bekijk ook: is dit de schattigste kerstcommercial ooit?

 Foto van baby onder kerstboom via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*