6 x liefde – Moeder adopteert 6 zusjes

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Midden in de nacht werd ze gebeld. Er was een noodgeval… of ze direct 6 zussen in huis kon nemen. De 32-jarige Lacey deed het met liefde.

Dromen van een jongensgezin

Wanneer Lacey Dunkin aan kinderen krijgen dacht, had ze altijd jongens voor ogen. Niet dat ze meisjes niet leuk vond, maar ze fantaseerde altijd over een gezin met jongens. Intussen was ze eind twintig en woonde nog bij haar ouders. Een gezin zat er in de nabije toekomst niet in.

Inschrijving bij pleegouderbureau

Lacey vond echter niet dat ze met kinderen moest wachten omdat ze vrijgezel was. Op aanraden van haar moeder melde ze zich aan bij een pleegouderbureau. Na een strenge keuring om pleegouder te worden, werd ze in 2011 ingeschreven. Een familievriend gaf haar als steun in de rug een prachtig cadeau: een kinderbed in de vorm van een raceauto.

Noodopvang pleegzorg voor 4 zusjes

Het wachten was begonnen, maar Lacey hoorde steeds maar niets. Ze begon al te twijfelen of ze als single ooit écht in aanmerking zou komen voor pleegmoeder. Intussen was ze helemaal klaar voor een pleegkindje. Toen, in september 2011, gebeurde het.

Midden in de nacht belde een sociaal werker Lacey op. “Ze vertelde me dat ze noodopvang voor pleegkinderen nodig had: vier zussen – met de leeftijd van 5, een tweeling van 2 en een 1-jarige,” vertelt Lacey. “Ik was nauwelijks wakker, maar ik zij ‘ja’.” Een paar uur laten waren de zusjes bij haar thuis: bang, verward en moe. Samen met haar moeder troostte Lacey de kinderen en legde hen in bed.

Lees ook: Verrassing! We hebben een adoptiedochtertje!

“Dit is mijn mama”

’s ochtends moest Sophia, de oudste van de meiden, naar de kleuterschool. “Ik was haar ontbijt aan het maken en ze vroeg me of ik dochters had en of ze mijn dochter kon zijn; dat brak mijn hart,” vertelt Lacey. “Ze vroeg hoe ze me kon noemen en ik vertelde haar: ‘mijn naam is Lacey en je mag me noemen wat je wilt.’ Tegen de tijd dat ik haar school had gevonden en haar daar had gebracht, introduceerde ze me als haar moeder.”

The girls are chowing down on their salads… Little do they know that we have pizza in the oven!

Een foto die is geplaatst door Lacey (@laceydunkin) op

Zusjes gaan terug naar biologische moeder

Dezelfde dag hoorde Lacey dat de kinderen nog een zusje hadden, die de nacht ervoor geboren was. De baby was naar een pleeggezin met eerdere ervaring met baby’s gebracht. Negen maanden later mochten alle kinderen weer naar hun moeder terug. Lacey hoopte dat de kinderen daar kwamen waar ze hoorden, hoewel ze in haar hard geloofde dat dit bij haar was.

Single vrouw adopteert zes zusjes

Na ongeveer een maand, belde de moeder van de zusjes Lacey op. “Ze belde en vroeg om ik ze alle vijf wilde hebben,” vertelt Lacey. Met heel haar hart zei Lacy ‘ja’. De vijf meisjes kwamen bij haar wonen en in 2013 mocht ze de meisjes officieel adopteren. “Ze vroegen me of ik er zeker van was dat ze mochten blijven. Ik verzekerde hen: ‘Jullie zijn geadopteerd. Jullie zijn voor altijd thuis.'”

En er was nog meer nieuws: de biologische moeder van de meiden was in verwachting. In september 2013 werd het meisje, Cecily, geboren. Ook zij mocht bij Lacey gaan wonen en werd geadopteerd. Lacey is enorm trots op haar meiden. Dat zie je wel in de Facebook update hieronder. Sophia is intussen 9, Natalie en Melanie 7, Kaylee 6, Lea 4 en Cecily 2 jaar oud.

Bron: Huffington Post

Bekijk ook: Fotoserie van emotionele eerste ontmoeting met adoptiedochter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*