Baby geboren op verjaardag van vader, oom en opa

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

5 augustus is elk jaar een groot feest bij familie Jones en sinds dit jaar wordt het feest alleen nog maar groter! Het kleinste telg werd net als zijn vader, oom en grootvader op 5 augustus geboren en deelt dus dezelfde verjaardag.

Baby deelt dezelfde verjaardag met vader, oom en opa

“Ik heb geen flauw idee waarom dit opnieuw gebeurd is,” vertelt de 27-jarige vader Ashley. Zijn zoontje, die nog een naam moet krijgen, werd op dezelfde verjaardag geboren als hijzelf, zijn broer Adam (25) en zijn vader David (53). 5 augustus vieren ze alle vier hun verjaardag.

Lees ook: Drieling heeft dezelfde verjaardag als zusje

Snelle bevalling

Ashley moest zelf zijn vrouw Bethan helpen bij de bevalling. “Het gebeurde gewoon zo plotseling. Rond 2.30 uur ’s nachts waren er kleine pijntjes, maar om 5.30 uur braken haar vliezen. Vijftien minuten later verscheen er een hoofdje en het was te laat om haar naar het ziekenhuis te brengen.”

Vader leidt bevalling

Ashley besloot om zelf de bevalling te leiden. Hij vertelt: “Ik ben aardig goed met mijn handen, dus ik hing aan de telefoon met de nooddiensten die me er doorheen leidden. Hij deed er maar drie minuten over om eruit te komen.” Met de baby gaat het goed en gelukkig was er een verloskundige die snel na de bevalling bij het huis arriveerde. Ze was precies op tijd om de navelstreng door te knippen.

Hele familie blij met dezelfde verjaardag

Oom Adam is onder de indruk van het hele gebeurden. “Het is geweldig dat hij op dezelfde dag werd geboren, ik kan het niet geloven. Wat is de kans dat dit opnieuw gebeurt? Ik kon niet werken de dag dat het gebeurde. Ik was in shock en ik kon me niet concentreren.” De shock zal intussen bijgetrokken zijn, want de familie is superblij!

Bron: UK Express. Foto: Vader kus baby via Shutterstock.

Lees ook: Ze delen dezelfde verjaardag, maar schelen 96 jaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*