Uitgeputte, single moeder ontvangt hulp uit onverwachte hoek

auto kapot single alleenstaande moeder hulp

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ieder ouder heeft wel eens dagen dat het allemaal tegenzit. Ook Tawny maakte vorige week zo’n dag mee. Ze is moeder van vier prachtige dochters van 9, 5, 2 en 6 weken oud. Sinds haar ex haar heeft verlaten, is ze een zware tijd in gegaan, alleen met haar kinderen. Haar auto was een wrak, de band liep steeds leeg, een raam deed het niet meer en de auto had een nieuwe alternator nodig. Ze gebruikte de auto alleen als ze die écht nodig had. Vorige week moest ze de auto gebruiken, maar ze strandde met haar vier dochters. Gelukkig zijn wonderen de wereld nog niet uit…

Alleenstaande moeder krijgt hulp, nadat haar auto kapot gaat

Tawny moest boodschappen doen en nadat ze dit had gedaan, alles in de auto had geladen en haar dochters allemaal gereed in de auto zaten, probeerde ze de auto te starten. Niets gebeurde. De auto bleef stil en wilde niet starten. Eén van haar dochters had een lampje aan gelaten en de accu was leeg. Ze kon niemand bereiken, omdat de batterij van haar telefoon leeg was. Met goede moed sprak ze mensen aan met de vraag of ze haar wilde helpen, maar ook hier had ze geen geluk. Mensen negeerde haar en deden alsof ze niet bestond.

Lees ook: Single moeder ruimt alle vooroordelen uit de weg

Hulp uit onverwachte hoek

Haar kinderen werden ondertussen onrustig. Haar jongste dochter was overstuur en zo ook haar 5-jarige dochter. Haar 2-jarige dochter had honger en ook zij begon met huilen. Het meisje van negen probeerde uit alle macht haar moeder te helpen. Hopeloos ging de alleenstaande moeder weer in de auto zitten en kwamen de tranen. Plots hoorde ze een tik op de ruit van de passagiersstoel. Er stond een manke, oudere man van 74 jaar oud. Hij gaf haar een bord met kipreepjes en biscuitjes voor haar dochtertjes en vertelde haar dat er een sleepwagen onderweg was en dat zijn vrouw kwam om haar en haar dochters thuis te brengen.

Wie goed doet, goed ontmoet

De volgende dag kwam de oude man terug met een reparateur om de auto te laten maken. De oude man vertrok weer en nadat de reparateur klaar was en Tawny vroeg hoeveel het kostte, zei de reparateur dat alles al betaald was. Tawny heeft geen naam van de man, maar zei dat ze hoopt dat ze ooit zoiets terug kan doen voor iemand anders. De oude man heeft geen idee wat voor verschil hij heeft gemaakt in het leven van deze alleenstaande moeder. Frank Somerville deelde het verhaal van Tawny. De post heeft ondertussen al ruim 41.000 likes!

Lees ook: Behulpzame ober verrast uitgeput gezin met zieke baby

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*