Foto van slapende vader onder ziekenhuisledikantje gaat viraal

ledikant slapende vader

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat een opofferende liefde laat deze vader zien! Na een nacht werken en het wegbrengen van zijn dochtertje viel hij uitgeput in slaap onder het ziekenhuisledikantje van zijn dreumes.

Foto van uitgeputte vader gaat viraal

Amy Palmer poste afgelopen week een foto op Facebook van haar man die op de grond onder het ziekenhuisledikantje van zijn zoontje in slaap is gevallen. Amy is apetrost op haar man, want het feit dat hij daar ligt te slapen laat zijn grote liefde voor zijn zoontje zien. Het 20 maanden oude zoontje van Amy en Andre kreeg een astma-aanval.

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10157073587485640&set=a.10150284762690640.553728.593795639&type=3&theater

Zijn zoon was belangrijker dan alles

‘Dit is een foto van een hard werkende man, die alles overheeft voor zijn familie!!’ schrijft Amy bij de foto. ‘Na de derde nachtdienst, is hij hier met zijn zoon in het ziekenhuis. Hij is zo moe, maar hij is hier!! (…) Ik houd meer van je dan woorden kunnen uitdrukken, lieverd.’

Lees ook: Vader stuurt dochter naar opvang in deze outfit

Uitgeputte vader verdient prijs

In een volgende post waarin ze alle likers van de post bedankt schrijft Amy: ‘De kamer waar onze zoon in lag, was zo klein dat er letterlijk ruimte was voor het ledikantje en een stoel om in te slapen. Het was vroeg in de morgen en Andre Palmer was pas klaar met zijn derde nachtdienst en had onze dochter net naar de kinderopvang gebracht. Hij was letterlijk uitgeput.”

Terecht merkt Amy op dat Andre wel een prijs verdient voor zijn vaderschap. Wat ontzettend mooi dat hij na een nacht werken in het ziekenhuis wilde zijn bij zijn zoontje!

Bron: Huffington Post

Lees ook: Internethit onder vaders: de Cheerio Challenge

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*