Mooie prijswinnende documentaire over papa’s

film papa in spe

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Kijktip: de documentaire ‘Ik stond erbij’. Drie jonge aanstaande vaders worden gefilmd terwijl ze toeleven toe naar de geboorte van hun eerste kind. Een van de vaders is Bart: ‘Ik zou willen dat mijn zoon op mij lijkt. Nou ja, met de looks van mijn vriendin dan. Mij, maar dan wel knap, zeg maar’ :)

Film over vaders in spe

Het bijzondere van deze documentaire (die 23 minuten duurt) is dat de moeders bijna niet in beeld komen, en ook tijdens de bevallingen is de camera gericht op de papa’s. Dat levert geweldige beelden op: de spanning, emotie maar natuurlijk ook euforie is van hun gezichten af te lezen.

Bekijk hier de trailer van deze prijswinnende documentaire:

De korte film van Niels van Koevorden bekijk je hier.

De website van de film: Ik stond erbij.

Bekijk ook: Top 10 films over zwangerschap.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*