Prachtige bevallingsfoto’s uit Zeeland

bevallingsfoto's bevalling zeeland

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

We vinden het altijd supergaaf om een mooie Nederlandse fotoshoot te laten zien. Vandaag mogen we jullie de bevallingsfoto’s van Marlisa (32) laten zien. Ze beviel in het ziekenhuis van Goes en fotografe Jody van Jody Deijnen Fotografie maakte prachtige foto’s!

Van een zwangerschapsfotoshoot naar een bevallingsshoot

Fotografe Jody vertelt: “Ik leerde Marlisa en Menno kennen in mijn studio voor een fotoshoot. Het was meteen een gezellige shoot!” Marlisa was zwanger en informeerde naar een zwangerschapsshoot. En zo was de afspraak snel gemaakt: Jody zou een zwangerschapsfotoshoot met Marlisa en Menno doen aan het strand. Maar van het één kwam het ander en zo stond Jody enkele weken later ’s ochtends vroeg in het ziekenhuis in Goes om de bevalling van Marlisa te fotograferen.
01 zwangerschapsfoto zeeland

 

02 zwanger buikfoto zeeland

Alleen thuis, terwijl de weeën beginnen

Opeens was het moment daar: op zaterdagavond 7 mei braken Marlisa’s vliezen. Maar op dat moment was ze samen met haar dochtertje Mae alleen thuis. Menno was naar de afsluiting van voetbal gegaan en haar ouders waren na een bezoekje net terug naar huis gegaan. Best eng! Gelukkig kwamen haar ouders en haar man na een belletje snel terug. Die nacht probeerden ze zoveel mogelijk gewoon te slapen, maar om 5.00 uur ’s ochtends werden de weeën steeds heftiger.

Man leeft helemaal mee met bevalling

Om 6.00 uur mat de verloskundige 3 centimeter ontsluiting. Menno nam Marlisa mee naar het ziekenhuis in Goes om daar te bevallen. Toen ze aankwamen had Marlisa al 5 centimeter ontsluiting; dat ging snel! Menno was superlief! Jody vertelt: “Hij steunde Marlisa waar nodig, aaide zachtjes haar haren en gaf vaak kusjes op haar voorhoofd. Zo lief en mooi om te zien! Hij leefde helemaal mee.”
04 bevalling ziekenhuiskamer

Prachtige bevallingsfoto’s uit het ziekenhuis

Ook Marlisa’s moeder was bij de bevalling. Samen met Menno duwde ze tegen Marlisa’s rug als ze een heftige rugwee had. Omdat ze het bij de geboorte van haar dochtertje Mae heel fijn had gevonden om in bad te liggen, koos Marlisa om dit opnieuw te doen. Daarna ging het snel: Marlisa moest uit bad bij 7 centimeter ontsluiting en na veel rugweeën werd de kleine Nola Liva geboren!
06 waterbevalling ziekenhuis

 

07 kus tijdens geboorte

 

 

08 steun bij de bevalling

 

09 vreugde bij geboorte baby in ziekenhuis

Stapelverliefd op de pasgeboren baby

Marlisa straalt als Nola aan haar wordt gegeven. De schittering in haar ogen zegt genoeg: ze is stapelverliefd! “Toen Nola geboren werd, stond ik aan de zijkant en ik kon het goed vastleggen. Het moment zelf was weer zo ontzettend mooi. Zelf word ik ook weer emotioneel als ik de gelukkige Menno en Marlisa zie! Wauw! Wat is dit toch een bijzonder mooi moment om mee te mogen maken en al helemaal om vast te mogen leggen!”
10 eerste huiltje

 

11 op zoek naar de borst

 

12 babyvoetje

 

13 prachtige foto met placenta

 

14 babyfoto na geboorte

 

15 wegen baby bevalling

Het eerste kraambezoek

Allemaal gelukkige gezichten op de foto’s! Ook ‘grote zus’ Mae is supertrots op haar kleine zusje! Met een schaterlach kijkt ze in de camera.

 

16 eerste kraambezoek

 

18 knuffel van opa en oma

 

19 geboorte in ziekenhuis

 

20 zusje komt bij baby kijken

 

21 newbornfoto

Last but not least…

Jody voegde aan de mooie foto’s van de bevalling ook nog een andere foto toe… een foto van de newbornshoot. Want inmiddels is de lieve Nola alweer 3 weken oud. Wat een schatje is het met haar mooie, volle bos haar!
22 newbornshoot zeeland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*