Maak kennis met Marsanda!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

polaroid-marsanda

Dit is Martine van den Heuvel (1982), de designer achter Marsanda.

Een paar personal facts…
Ik woon samen met Frank, onze 2 dochters, Sanne (2004) en Daphne (2007) en onze 3 vissen. We zijn inmiddels al meer dan 10 jaar zielsgelukkig met ons gezin!

Wat zijn je hobbies, interesses?
Tja hobbies, behalve geboortekaartjes maken? Ehm, lezen, fietsen, sporten en vooral puzzelen!

Zijn er ook nog opleidingen gevolgd?
VBO Verzorging, daar ben ik  nooit mee verder gegaan. Ik heb wel m’n diploma gehaald maar ben een totaal andere richting ingeslagen.

Vertel eens iets over je CV en wat je zoal hebt gedaan.
Oh dat wil je niet weten, die waslijst… Laat ik het kort houden: horeca, that drives me! Heb jaren lang in de bediening gestaan en achter de bar op Texel.

Wat komt je inspiratie vandaan?
Jeetje wat moeilijk, ik denk dat Frank mij enorm inspireert. Ik heb een lange weg afgelegd voor ik hem leerde kennen en hij laat me elke dag weer zien dat het leven leuk is! En de geboortekaartjes, iets moois te mogen ontwerpen voor zo’n prachtig nieuw wondertje, ja geweldig ♥

Heb je ook een levensmotto?
‘I’m Alive!’ Hoewel, eigenlijk is dit het motto van mijn mama waarin ik ben meegegaan. Zij heeft Primair Progressieve MS en geniet van elke dag -geen mens zo positief als zij! Ze is helemaal gek van Celine Dion, vandaar ook deze titel!

Wat mensen nu écht nog moeten weten ;)
Ehm, niets want dat schrikt ze alleen maar af haha nee hoor, ik ben prettig gestoord, enthousiast, passie gericht en heb ’t hart op de juiste plaats!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*