Dit is Karen Mohrsted van Baby Post

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Tijd om Karen Mohrsted te leren kennen, de designer achter Baby Post. We stelden haar wat vragen en zetten de leukste kaartjes op een rijtje.

polaroid-babypostEen paar personal facts…

Ik ben Karen Mohrsted (1973), en ik kom uit Rio de Janeiro. Hoewel ik al meer dan 20 jaar in NL woon hoor ik nog van mensen dat er een Zuid-Amerikaanse flair in mijn ontwerpen terug te vinden is. Ik ben getrouwd, woon in Groningen en ben moeder van 4 pubers.

Wat zijn je hobbies, interesses?

Lezen, films kijken, films maken, theater, architectuur, reizen, talen leren, lekker koken en eten en nu probeer ik weer piano te spelen, samen met mijn dochter. Het wordt trouwens steeds leuker om (één van) deze interesses te delen met (één van) de kinderen, zeker nu ze groter worden!

PS – Sporten doe ik ook, maar dat kan (en wil) ik geen hobby noemen.

Zijn er ook nog opleidingen gevolgd?

Sociale Communicatie bij de Federale Universiteit van Rio de Janeiro en daarna de Kunst Academie in Nederland.

Vertel eens iets over je CV en wat je zoal hebt gedaan.

Ik heb vroeger als journalist gewerkt; een paar jaar als correspondent voor Brazilië in Canada en Nederland. Naast Babypost heb ik een eigen ontwerpbureau, Eye Design. Ik werkt voor diverse particuliere, maar vooral zakelijke opdrachtgevers.

Waar komt je inspiratie vandaan?

Reizen en design! Dat inspireert mij om steeds frisse en originele ontwerpen te maken.

Heb je ook een levensmotto?

Veel! Maar het belang ervan in mijn leven varieërt volgens mijn levensfase. Toepasselijk voor nu is eentje die ik als kind hoorde; vrij vertaald: “The happiest people don’t necessarily have the best of everything; they just make the best of everything they have”. Op mijn Pinterestpagina verzamel ik ook andere Quotes die mij aanspreken.

Wat mensen nu écht nog moeten weten?

Ik ben soms (vaak?) niet makkelijk, alles moet zo perfect… En als perfectionist weet ik dat ik helaas niet perfect ben… ;-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*