Korte persoonlijke film van de geboorte van Zion

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gerbert en Erika van In beeld met Floor maakten een prachtige korte film van de geboorte van hun tweede zoon. Ze omschrijven het zelf als volgt: ‘Dit is een korte en persoonlijke film over de geboorte van onze zoon, onze oneindige liefde en de manier waarop ik denk dat God naar ons kijkt.’ We zijn diep onder de indruk!

Over de geboortefilm:

Gerbert: “Als filmmaker wilde ik de geboorte van onze tweede zoon filmen om het moment later opnieuw te kunnen beleven. Mijn vrouw wilde eigenlijk ook heel graag er weer iets van terug zien, omdat alles zo snel voorbij gaat en je door de pijn ook niet alles goed mee krijgt.”

“We hadden natuurlijk al de geboorte van onze eerste zoon Jozua meegemaakt, en ik dacht daarom iets beter voorbereid te zijn op wat ging komen. Toch was ik verrast dat er opnieuw zulke diepe gevoelens bij ons loskwamen. Toen ik thuis de beelden zag wilde ik van die emotie iets meegeven en iets moois maken. Het is een heel persoonlijk verhaal geworden, en daarom ook best spannend om te delen. Maar volgens ons de moeite waard!”

Bekijk ook: zo’n prachtig geboortefilmpje heb je nog nooit gezien.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*