Wauw, heb je deze newbornvideo’s al gezien?

newbornvideo's

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het is zo waardevol om een mooie video van je kleintje te hebben tijdens de kraamtijd. Peter Wijnberg maakt prachtige newbornvideo’s voor ouders: “Het is superwaardevol om deze video’s te maken. Heel dichtbij een jong gezin en die mooie beelden tot een prachtige video maken, zodat deze bijzondere momenten voor altijd zijn te herbeleven!”

Prachtige newbornvideo’s!

Ongeveer anderhalf jaar geleden maakte Peter een newbornvideo van zijn eigen dochtertje Veerle. Aan een vriend vroeg hij om de achtergrondmuziek te produceren en dit bleek een gouden combi. “Vorig jaar heb ik na het maken van de video van Hugo besloten om met Newborn Video te beginnen, omdat ik zeker weet dat er meer mensen zijn die deze waardevolle tijd vast willen leggen en voor altijd de mogelijkheid hebben om dit te kunnen bekijken.”

Zo gaat hij te werk

Ondertussen heeft Peter al bijna 20 newbornvideo’s gemaakt, waarbij er zelfs een als geboortekaartje werd gebruikt. Voordat Peter het filmpje komt opnemen, komt hij eerst langs voor een gesprekje om door te spreken wat er allemaal in de video moet komen. Zo kun je ervoor kiezen om een op maat gemaakt nummer te laten produceren voor onder het filmpje. Als het kindje geboren is, komt hij filmen en vervolgens monteert hij het tot een prachtige newbornvideo.

Hieronder kun je twee supermooie newbornvideo’s van Peter bekijken. Wil je meer voorbeelden zien? Neem dan een kijkje op de website!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*