Ken je deze zachte kinderponcho’s al?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Je hebt ze ongetwijfeld al eens gespot: de grappige, lekker zachte poncho’s in ‘dierenvorm’. De poncho’s komen van het Engelse merk Cuddledry. Cuddledry heeft prachtige zachte textielproducten in het assortiment die in bad gaan voor kinderen ontzettend leuk maken.

PR4Kids_smartmama_CuddlesafariCuddledry komt uit Engeland, waar het bedacht is door twee moeders. Het merk maakt al haar producten van een speciale mix van katoen en bamboe, Dit zorgt voor absorptie en fijne zachtheid, perfect voor het gevoelige baby- en kinderhuidje. Het label heeft in haar thuisland al een hele reeks aan awards in de wacht gesleept voor innovatie en kwaliteit.

De kinderponcho’s zijn uitgevoerd in verschillende dierenthema’s, zoals een koe, giraffe, lieveheersbeestje, draak en rendier. Deze mooie poncho’s geven kinderen de benodigde warmte na het badderen, en prikkelen ook nog eens de fantasie. Ook is er een uitvoering voor baby en peuter gemaakt, speciaal voor na het zwemmen.

Layout 1Verder ontwikkelde Cuddledry een speciaal schort. De schorthanddoek maakt het leven van ouders een stukje makkelijker. De basis voor het ontwerp is het reguliere schort waardoor je je handen volledig vrij hebt om je kleintje veilig in bad te doen en er weer uit te halen. De mix van pure katoen en bamboe van het materiaal geeft het heerlijke zachte gevoel van kasjmier op jouw huid en dat van je baby.

De artikelen van Cuddledry zijn o.a. verkrijgbaar bij bol.com.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*