Mamaupdate #3 – De babykamer van Jaron

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het kamertje van ons zoontje was echt een heel project. De kamer was namelijk eerst een soort logeerkamer annex opberghok, dus hij stond vol met kasten en een groot bed en er hingen donkere gordijnen voor het raam. Niet echt een gezellig plekje. Maar langzaamaan, weekend voor weekend, hebben we tijdens mijn zwangerschap de kamer leeggeruimd en ging ik op zoek naar spulletjes om het kamertje mee in te richten.

Zoals wel meer babyspullen (de kinderwagen en een berg kleertjes bijvoorbeeld) kocht ik ook de commode en de wieg op Marktplaats. Pas in m’n verlof heb ik de rest aangepakt en net op tijd was Jarons slaapkamertje klaar. Ik vind ’t nu een hele fijne, lichte plek geworden waar hij hopelijk heel veel uurtjes fijn kan uitrusten :)

babykamer Jaron ledikantje

De lamp is van Xenos.

De gordijnen, het krukje en het tapijtje van Kwantum. Op de markt hebben we verduisteringsstof gekocht en dat heeft m’n moeder achter de gordijnen genaaid, anders zou het veel te licht zijn in het kamertje.

Het bedje is van Markplaats, ik wilde graag een stoer bedje.

babykamer letterbanner commode

De letters LOVE en het koperen mandje zijn ook van Xenos. Dat mandje is ideaal, daar verzamelen we al onze crèmepjes in.

De commode is een Hemnes van Ikea, via Marktplaats. Echt ideaal zo’n brede commode met veel laadjes, alles past erin.

Heb je ook mijn vorige blog gelezen? Mamaupdate #2 – 37x herkenbaar voor kersverse moeders

babykamer knuffeltje

De cactusjes zijn van Ikea.

De plankdragers kwam ik tegen op Pinterest en vond ik meteen helemaal te gek. Ze zijn van House Doctor.

De pop is een Lalylala-pop, gemaakt door de moeder van een vriendin. Ik kon zelf de kleuren aangeven en vind ‘m echt supertof geworden. (Check vooral het mini-kangoeroetje in de buidel!)

babykamer poster retro

Naast de deur hebben we een gaaspaneel hangen (normaal is dat voor in de tuin, dus dat vonden we op de tuinafdeling van de Gamma). Daaraan heb ik lampjes hangen, 3 kledinghangers met shirtjes en deze vintage-achtige banner met fietsen die ik bij Gigameubel vond.

babykamer vlaggetje

De naamslinger kregen we als kraamcadeautje. Ik vond ‘m superleuk dus heb ‘m gelijk boven z’n bedje gehangen. Hij komt van MaaktBlij.

Foto’s: Nienke van Denderen

Heb je ook deze babykamer gezien? Inspiratie: superstoere mintgroene budget-babykamer

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*