Zwangerschapsupdate #27 – Ik ben bevallen!

bevallen baby geboren slinger

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dan ben je hoogzwanger en kan de bevalling nog als een grote verrassing komen… :) Afgelopen donderdag ben ik – net voor de uitgerekende datum – bevallen van een prachtige zoon! En natuurlijk ging het allemaal anders als ik van tevoren bedacht had (dat is geloof ik zo’n beetje de enige zekerheid die je hebt bij een bevalling – het gaat nooit zoals verwacht).

Het begon allemaal afgelopen woensdagavond met het breken van de vliezen, totaal onverwachts toen ik rustig op de bank tv zat te kijken – in de veronderstelling dat ik nog zeker wel een paar dagen zwanger zou zijn. Toen de verloskundige kwam, bleek dat het kindje in het vruchtwater had gepoept en moesten we naar het ziekenhuis. Zes uur en anderhalf uur persen later had ik een glibberig maar oh zo mooi jongetje op m’n buik. Wauw!!

Hier lees je update #26, toen ik nog zwanger was.

Inmiddels genieten we alweer verschillende dagen van het superlieve kindje. En… dit is ‘m:

[De tekst gaat verder onder de foto]

jaron de vries

We noemen hem… Jaron Manuel. Hij is geboren op 9 juni om 01.53 uur.

Onze kraamtijd is een hele bijzondere tijd. We hebben een superleuke kraamhulp die ons wegwijs maakt in de wondere wereld van volle luiers, stuwing en middagdutjes. Na een drukke eerste dag vol met bezoek van familieleden, hebben we nu elke dag een klein beetje bezoek en verder zijn we druk met verschonen, voeden, slapen, slapen, voeden, verschonen… nou ja, je weet wat ik bedoel.

Dit was ‘m, even snel een update van een gelukkige moeder. Ik hoop snel nog wat meer te kunnen vertellen, bijvoorbeeld over het geboortekaartje dat ik heb ontworpen en binnenkort mag versturen. Liefs!

Verder lezen? Hier vind je: zwangerschapsupdate #28 – het geboortekaartje.

Lees ook: 20 beginnersfouten bij het krijgen van je eerste kind

4 Comments

 1. 1

  Woehoeeee!!! Wat een prachtig mannetje! En een hele mooie naam! Welkom newborn mama
  Veel geluk met je gezinnetje!

  Liefs Sabine

 2. 3

  Van harte gefeliciteerd en wat een mooie naam!! Ik volg je al mijn hele zwangerschap en wij zijn afgelopen donderdag óók bevallen van een mooie dochter! Wat een toeval he? Onze dagen zien er inderdaad hetzelfde uit maar het is wel enorm genieten. Ik wens je veel geluk!!!!

  • 4

   Nee wat toevallig! Jij ook gefeliciteerd! Hoop dat alles goed met jullie gaat! Hoe heet jullie dochter? Genieten he, deze bijzondere tijd!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*