Bijzondere voornaam: Indie Lennon

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door Timo Sorber

Fotograaf Timo Sorber, vader van Silver en Elvis, portretteerde 50 kinderen met een bijzondere naam en vroeg hun ouders naar de verhalen achter de namen voor het boek Rockingnames. In deze aflevering: Indie Lennon.

Indie Lennon RockingnamesRocking Name: Indie Lennon

Vader Niels vertelt: “Ons eerste kindje heet Lotus Bliss. Toen we in verwachting waren van ons tweede kindje moesten we natuurlijk weer zo’n mooie naam verzinnen. De namen moesten een beetje bij elkaar passen, maar het allerbelangrijkste was natuurlijk dat het gevoelsmatig helemaal klopte. De jaren voordat we kinderen kregen, schreven we telkens namen op als we er een hoorden of tegenkwamen. Lotus kwam van dit lijstje en Indie stond er ook op. Van jongs af aan heb ik een fascinatie gehad voor het betoverende medium film. Natuurlijk ook voor Indiana Jones.”

“Uiteindelijk hebben we ons kindje Indie genoemd, met ‘ie’ op het einde omdat we samen ook erg van Indie rock houden. Het mooie is ook dat allebei mijn ouders in Nederlands-Indië geboren zijn. Zij zijn zware Beatlesfans, en wij ook. Onze zoon heet daarom Indie Lennon.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*